ENTREE MAGAZINE ZOEKT: HUISBIER VAN HET JAAR 2024

Entree Magazine zoekt voor de tiende keer op rij naar het beste huisbier van Nederland. Heeft jouw horecazaak een goed huisbier? Meld je dan vóór 15 februari aan voor Entree Magazine's Huisbier van het Jaar 2024 verkiezing. Naast de titel, lof en vak-erkenning ontvang je ook media-aandacht én een bevestiging van de kwaliteit die op jouw drankenkaart staat!

 

WAT HOUDT DE VERKIEZING IN?

De jury, bestaande uit experts op het gebied van bier, bepaalt welke huisbieren de titel van Huisbier van het Jaar 2024 krijgen. Er zijn twee categorieën: licht (tot 6,5%) en zwaar (6,5% en hoger). Beide categorieën krijgen een top 3 met een winnaar. Het winnen van de titel bezorgt jouw zaak lof, vak-erkenning én natuurlijk de felbegeerde titel van Huisbier van het Jaar 2024. Daarnaast bezorgt de winst je media-aandacht en is het een bevestiging van de kwaliteit die je op de drankenkaart hebt staan!

 

De winnaars van de editie in 2022 waren:

  • Licht bier: 
    Pampus Saison (Muiden) met Pampus Saison
  • Zwaar bier: Grand Café Lebowski (Utrecht) met Tarwe Tripel
Huisbier-van-het-jaar-Openingsbeeld

MELD JE HIER AAN:

GOED OM TE WETEN:

Een huisbier is een voor jouw zaak speciaal ontwikkeld en gebrouwen bier. Het mag geen bestaand bier van een brouwerij zijn (etiketbier), met slechts jouw etiket/naam op de fles of tapruiter. Alleen originele huisbieren mogen meedoen.
De verkiezing vindt plaats op 4 maart en inschrijven kan t/m 15 februari. Doe mee met de wedstrijd en meld jouw zaak en huisbier aan. Wie weet ga jij ervandoor met de titel Huisbier van het jaar 2024!

Deelnemers wordt gevraagd uiterlijk 20 februari vier flessen van hun bier (33 cl.) of twee flessen van hun bier (75 cl.) in een stevige verpakking te (laten) bezorgen bij Entree Magazine voor 20 februari. 

Voor fustbier geldt: bij voorkeur aanleveren in fust en niet zelf afvullen op fles, dat voorkomt kwaliteitsverlies. Een fust kan op de dag voor de proeverij afgeleverd worden op vrijdag 1 maart, zaterdag 2 maart of zondag 3 maart bij Maximus in Utrecht.