Magazine

Lees Entree Magazine gratis digitaal! Wat kan je verwachten van Entree Magazine dit keer? In het editie van augustus: de Cocktailspecial!

Zomer op het terras = zomer in het glas! Voor deze cocktail-editie van Entree Magazine waren we een hele dag bij cocktailbar The Tailor in Amsterdam voor een uitgebreide cocktail-reportage. Met een prachtig resultaat: van de alcoholvrije Reb Bull Twist tot de laag-alcoholische Tia Tonic en Cherry Tai. 38 inspirerende cocktails om de gast mee te verleiden. En juist dat, het verleiden van de gast, is nu een groot deel van de horeca weer open is belangrijker dan ooit.

Valerie Jongeneel en Joram Timmerman weten daar ook alles van. Zij blazen hun gasten sinds kort omver met hun gloednieuwe Texelse ‘gastrofarm’ op Oost. De opening had uiteraard wat vertraging, maar het resultaat is piekfijn. Benieuwd naar deze reportages én de rest (o.a. events in tijden van corona, cocktail-foodpairing en restaurant Vigor in Vught)? Lees hier de digitale editie van Entree Magazine!

Laat je inspireren door de nieuwe editie van Entree Magazine!

Vraag nu een proefnummer aan