Magazine

Lees Entree Magazine gratis digitaal! Wat kan je verwachten van Entree Magazine dit keer? In de editie van september: de Designspecial!

Het septembernummer van Entree staat in het teken van design. Lees hoe Nederlandse ondernemers van de nood (de coronacrisis) een designdeugd maken en hoe duurzaamheid en design ook in deze tijd hand in hand kunnen gaan.

Nóg meer inspiratie bieden de internationale genomineerden voor de prestigieuze Restaurant & Bar Design Awards. Reis (in gedachten) mee van Kopenhagen tot New York en bewonder de mooiste muurschilderingen, uitbundigste concepten en meest unieke designtrends wereldwijd.  

Naast voorlopers op het gebied van stijl en design, komt ook een andere pionier aan bod in deze editie van Entree: chef Bryce Steba kookt in zijn Atelier Thuisbasis in Amsterdam circulair met afval, zoals bananenschil en kabeljauwkaak. En zijn experimenten vallen (niet alleen bij Entree) in de smaak.

Ook in dit nummer: alles over de opmars van hard seltzers (alcohol- en caloriearme dranken), tips voor kansen die er liggen in de huidige crisis, een preview van “cool concept” This Hostel in Amsterdam, een portret van de Texelse chef Jef Schuur en heel veel branche- en productnieuws. 

Laat je inspireren door de nieuwe editie van Entree Magazine!

Vraag nu een proefnummer aan