Amsterdamse Horeca Special
Ter ere van het 750-jarig bestaan van Amsterdam maakte Entree Magazine een special over kansen en uitdagingen in de stad. Lees gratis hieronder!
De Amsterdamse horeca staat voor grote uitdagingen én unieke kansen. Personeelstekorten, strengere regels en piekdrukte vragen om nieuwe oplossingen. In deze digitale special lees je hoe topondernemers in de hoofdstad hiermee omgaan en welke strategieën wél werken. Ter ere van 750 jaar Amsterdam brengt Entree Magazine de belangrijkste inzichten samen voor horecaondernemers in de stad. Praktisch, inspirerend en direct toepasbaar.
Lees onder andere over:
- Clubrestaurants met dj’s: hype of toekomst?
- AI in de keuken: minder waste, meer creativiteit
- Bevoorrading in de binnenstad: wat verandert er in 2025?
- Influencers die zorgen voor rijen voor je deur: hoe pak je het goed aan?
- 45 nieuwe horecazaken die nu al impact maken in Amsterdam
- En nog véél meer!
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen
