Koffie & Thee Special: meer omzet uit elk kopje
In deze Koffie- en Thee Special ontdek je hoe je koffie en thee strategisch inzet: als smaakmaker én motor voor omzetgroei.
Over de Koffie & Thee Special
De marge op koffie brokkelt af en dat voelen horecaondernemers dagelijks. Toch biedt deze ontwikkeling ook kansen. In deze Koffie- en Thee Special ontdek je hoe je koffie en thee strategisch inzet: als smaakmaker én motor voor omzetgroei. Met aandacht voor nieuwe trends, creatieve oplossingen en slimme tips om de totale besteding per gast te verhogen.
Lees onder andere over:
- 'Help! De marges krimpen': hoe ga je hier als ondernemer mee om?
- Alles over melk: 6 verschillende soorten melk voor in een cappuccino
- Thee in cocktails: 'Theecocktails verdienen een vaste plek in de horeca'
- Populairste koffie & lunchketens: kijk mee met succesvolle zaken
- IJskoffie verovert de horeca en de marges zijn hóóg!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen