Koffie & Thee Special: meer omzet uit elk kopje

In deze Koffie- en Thee Special ontdek je hoe je koffie en thee strategisch inzet: als smaakmaker én motor voor omzetgroei.

Over de Koffie & Thee Special

De marge op koffie brokkelt af en dat voelen horecaondernemers dagelijks. Toch biedt deze ontwikkeling ook kansen. In deze Koffie- en Thee Special ontdek je hoe je koffie en thee strategisch inzet: als smaakmaker én motor voor omzetgroei. Met aandacht voor nieuwe trends, creatieve oplossingen en slimme tips om de totale besteding per gast te verhogen.

Lees onder andere over:

  • 'Help! De marges krimpen': hoe ga je hier als ondernemer mee om?
  • Alles over melk: 6 verschillende soorten melk voor in een cappuccino 
  • Thee in cocktails: 'Theecocktails verdienen een vaste plek in de horeca'
  • Populairste koffie & lunchketens: kijk mee met succesvolle zaken
  • IJskoffie verovert de horeca en de marges zijn hóóg!

Man Met Bril Koffie - Canva - Header

Koffie en Thee Special