Terrasgids 2025
Wat staat de horeca te wachten dit terrasseizoen?
Wat gaat er dit terrasseizoen spelen? Entree Magazine zocht het voor je uit aan de hand van trends en openingen. Lees het in de Terrasgids 2025: gratis te downloaden hieronder.
Lees onder andere over:
☀️ Spritzers zijn razend populair: 'We verkopen er 500 per dag.'
☀️ Vol terras als de zon niet schijnt? Wouter Verkerk vertelt hoe!
☀️ Friesland is dé culinaire bestemming deze zomer.
☀️ Designtrends op het terras: 'Het is meer dan alleen een plek om te ontspannen.'
☀️ En nog veel meer trends!
Vul het formulier hieronder in en ontvang gratis de Terrasgids 2025.
Contactformulier

.jpg)
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen