Trends voor 2026: Wat staat de horeca te wachten?
Deze 31 trends laten zien waar de horecasector in 2026 naartoe beweegt – en hoe jij daarop kunt inspelen.
Over de trends
Welke horecatrends kunnen we in 2026 volgens mediamerk Entree Magazine verwachten?
- Even offline: "De horeca wordt unplugged en schermvrije zaken worden een hot topic in 2026"
- Vastgoed huren of kopen? Beide opties hebben voor- en nadelen...
- Zero luggage: reizen met zo min mogelijk bagage is de nieuwe norm
- Hele jaar door sgroppino: "We halen altijd makkelijk 20% marge"
- Gastro-bites smaken naar meer: het segment tussen de bitterbal met mosterd en de verfijnde amuse
Iedere trend is kort beschreven, de volledige achtergrondverhalen en interviews zijn via de rode buttons online verder te lezen.
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks:
- De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Horeca
- Culinaire en interieur inspiratie
- Exclusieve content zoals: artikelen, interviews en ondernemersverhalen