Entree Awards
Branchenieuws
Foto Samuel van Leeuwen

Entree Awards 2020 gaan niet door

De Entree Awards 2020 gaan vanwege de coronacrisis en –restricties dit jaar helaas niet door. Ook de aan de Entree Awards gekoppelde wedstrijden Best Bartender en Bierspecialist in de Horeca vinden dit jaar niet plaats. Horecazaken en –professionals die in 2020 kans maakten om genomineerd te worden, dingen volgend jaar alsnog mee naar een Award.

Entree Awards

Jaarlijkse Entree Awards

Het is voor veel horecaprofessionals iets om naar uit te kijken: de Entree Awards in Theater Amsterdam. Elk najaar worden tijdens dit feestelijke evenement de ‘Oscars van de Horeca’ uitgereikt. Corona maakte van 2020 echter een minder feestelijk jaar, zeker voor de horeca. Vanwege de coronacrisis en –restricties vinden we het niet gepast om dit jaar nieuwe en gerestylde horecazaken te beoordelen. Dat betekent dat de Entree Awards in 2020 niet doorgaan. Ook de aan de Entree Awards gekoppelde wedstrijden Best Bartender en Bierspecialist in de Horeca vinden dit jaar niet plaats.

Entree Awards winnaars 2019

Entree AwardsVorig jaar werden er, onder leiding van presentator Ruben Nicolai, 13 prijzen uitgereikt. Een 16-koppige vakjury riep winnaars uit in de catergorieën beste Hoteldesign (Supernova Rotterdam), Hospitality Concept (Mooie Boules Rotterdam), Hotel Concept (Bunk Utrecht), New Cocktailbar (The Stockroom Groningen), Restaurant Concept (Graphite Amsterdam), Restaurant Design (Neni Amsterdam), DareDevil (Doloris Tilburg), Nightlife & Entertainment (Weelde Rotterdam), Restyling (NH Collection Flower Market en Ter Marsch & Co Amsterdam) en Next Generation (Het Keunenhuis Winterswijk).

Best Bartender en Bierspecialist in de Horeca van de Entree Awards

Entree AwardsAndrei Talapanescu mocht zich in 2019 na een spannende strijd Best Bartender noemen en Richard Moerkerk ging er met de Award voor Bierspecialist in de Horeca vandoor. De Drie Wijzen uit Oost (3WO Horeca Groep) bekroonden hun unieke samenwerking en bijdrage aan de Nederlandse horeca met en Award voor Ondernemer(s) van het Jaar.

Wil je meer informatie over de Entree Awards 2020? Neem dan contact op met Justin Velleman: justin@entreemagazine.nl.

Gerelateerd nieuws

[Video] Entree Awards 2019
woensdag 4 december 2019

Reacties

Reactie toevoegen