Eijsink nieuwe partner van Entree Awards

Iris Kranenburg (hoofdredacteur Entree) met Eijsink-team

Eijsink nieuwe partner van Entree Awards

De uitreiking van de Entree Awards is op 2 december 2024 in Theater Amsterdam. Jaarlijkse verbinden zich mooie bedrijven als partner aan dit event. Nieuw dit jaar is Eijsink, leverancier van onder andere kassasystemen aan de horeca.

Entree Awards

Show, food, drinks, network en party! De zestiende editie van horeca-event Entree Awards vindt dit jaar plaats op 2 december 2024 in Theater Amsterdam. Tijdens deze spectaculaire show reikt mediamerk Entree dertien prijzen uit en de afterparty in Club Entree trekt jaarlijks de top van de Nederlandse horeca. Eijsink, horecaleverancier van onder andere kassasystemen, is de nieuwe partner van de Entree Awards.

'Wij geloven dat een sterke horeca bijdraagt aan een bruisende samenleving'

Joost Snellink, algemeen directeur bij Eijsink, vertelt over de samenwerking: “De Entree Awards is al jaren het event waar veel horecaondernemers verwachtingsvol naar uitkijken. Een moment om trots te zijn op de branche en de gezamenlijke passie voor horeca te vieren. De sector liet de afgelopen jaren een enorme drive, creativiteit en veerkracht zien en verdient meer dan ooit onze waardering en complimenten. Wij geloven dat een sterke horeca bijdraagt aan een bruisende samenleving en zijn daarom enthousiast om deel uit te maken van dit mooie event, waarbij prachtige nieuwe zaken én terrassen in het zonnetje worden gezet.”

Over Eijsink

Eijsink is al veertig jaar lang de partner voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Van kassasystemen en QR-bestellen tot reserveringsystemen, een online personeelsplanning en meer: Eijsink regelt het voor je. Zo zorg jij als ondernemer voor meer rust voor je team en extra service voor je gasten. 

Meer informatie over Eijsink

Artikel delen