Entree Awards 29 nov. in Theater Amsterdam!

Entree Awards 29 nov. in Theater Amsterdam!

Een event waar veel horecaprofessionals jaarlijks naar uitkijken: de Entree Awards! Dit jaar vindt de uitreiking plaats op maandag 29 november in Theater Amsterdam. Wie komen er in aanmerking voor een award en hoe ziet de avond eruit? Lees hier een Q&A over de felbegeerde ‘Oscars van de Horeca’.

Entree Awards

Wat zijn de Entree Awards?

Jaarlijks reikt Entree Magazine dertien prijzen uit: elf aan de beste horecabedrijven die afgelopen jaar openden. Daarnaast is 

voor de beste bartender en beste horecaondernemer elk één award beschikbaar. Door de horecasluitingen als gevolg van corona en het niet doorgaan van de Entree Awards vorig jaar, is de beoordelingsperiode ditmaal van één jaar opgerekt naar twee jaar. Deze veertiende uitreiking is op 29 november in Theater Amsterdam. In de periode voor de uitreiking vindt er een jurytraject plaats met alle genomineerden en een vakkundige jury.

Is het event wel gepast in zo’n zwaar coronajaar?

Wij willen de branche en het imago ervan een positieve impuls geven. Gedragen door de trots van genomineerden en winnaars, door de afterparty waarop iedereen elkaar weer ontmoet en door de energie die hierdoor wordt losgemaakt. 

Entree Awards

Daarom is de feestelijke uitreiking meer dan een eerbetoon aan winnaars en genomineerden alléén. Het is een ode aan de hele Nederlandse horeca. Aan haar vechtlust, veerkracht en creativiteit.

In welke categorieën zijn er awards?

Binnenkort maken we de elf categorieën én criteria bekend. Denk aan categorieën zoals Best Restaurant Design, Best Hotel en Best Cocktailbar. Entree Magazine maakt met een vakjury, die binnenkort bekend wordt, de selectie genomineerde bedrijven. Deze maken wij in oktober bekend. Inschrijven is dus niet mogelijk. Ook zijn er twee persoonsgebonden prijzen. De winnaar van Best Bartender wordt gekozen naar aanleiding van een wedstrijddag in november (inschrijving opent binnenkort). De titel Horecaondernemer van het Jaar gaat naar de ondernemer die afgelopen jaar uitblonk. 

De verkiezing Bierspecialist in de Horeca was ook onderdeel van de Entree Awards, maar verschuift naar maart 2022.

Welke bedrijven maken kans op een nominatie?

Horecabedrijven die afgelopen twee jaar hun deuren openden óf volledig vernieuwden, maken kans op een nominatie. De ervaring leert dat een nominatie altijd veel positieve (media)aandacht oplevert. Elk genomineerd horecabedrijf wordt in oktober of november bezocht door een juryteam. Deze bezoeken gaan op afspraak en worden dus vooraf aangekondigd.

Hoe ziet de uitreiking op 29 november eruit?

Entree Awards 2021

De avond vindt plaats in Theater Amsterdam. Ieder jaar is daar de top van de Nederlandse horeca aanwezig. Tijdens een compleet verzorgde avond in showbizzsfeer is er een gevarieerde awarduitreiking met gastheer Ruben Nicolai en een spetterende afterparty. Voor genomineerden en andere horecaprofessionals is het een event waar nog lang over wordt nagepraat. Kaarten kunnen binnenkort gekocht worden.

Wij houden de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. De gevolgen hiervan verwerken wij in onze verdere berichtgeving over de Entree Awards.

Sponsored by:

Artikel delen