Entree Awards '18: de genomineerden in kaart

Entree Awards '18: de genomineerden in kaart

De 55 genomineerden van de Entree Awards, waarvan de uitreiking plaatsvindt op 26 november in Theater Amsterdam, zijn inmiddels bekend. Via deze link krijgt u een handige kaart van Nederland, met daarop alle genomineerden. Handig als u bijvoorbeeld een rondje nieuwe horeca in een bepaalde regio wilt maken!

Best Hotel Design
Bij Best Hotel Design let de jury op de originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het design en interieur van een hotel. Het gaat hierbij om zowel de publieke ruimten als de hotelkamers.

1. Hotel TwentySeven @ Amsterdam
2. Pestana Amsterdam Riverside @ Amsterdam
3. Hotel Indigo The Hague – Palace Noordeinde @ Den Haag
4. Pillows Grand Hotel Ter Borch @ Zwolle
5. QO Amsterdam @ Amsterdam

Best Hotel Concept
De winnaar van het Best Hotel Concept wordt bepaald aan de hand van de originaliteit van het concept en de vertaling daarvan in het design en de styling. De jury let hierbij met name op creativiteit, het innovatieve gehalte en de doorvertaling van details in het concept.

1. QO Amsterdam @ Amsterdam
2. SWEETS hotel @ Amsterdam
3. Conscious Hotel Westerpark @ Amsterdam
4. Hotel Jakarta Amsterdam @ Amsterdam
5. Moxy Amsterdam Houthavens @ Amsterdam
        
Best Cocktailbar
De beste nieuwe cocktailbar van 2018 weet zich te onderscheiden door de perfecte balans tussen unieke, professionele service, gastheerschap, bartenders en cocktails in precies de juiste sfeer en decor.

1. The Beefsteak Club @ Amsterdam
2. Bar TwentySeven @ Amsterdam
3. The Five Points Bar & Drink Society @ Den Haag
4. Flying Dutchmen Cocktails @ Amsterdam
5. Juniper & Kin @ Amsterdam

Best Restaurant Design
De award voor Best Restaurant Design gaat naar het restaurant waarvan het design uitblinkt in zowel uitstraling als afwerking en waarvan het concept op een goede manier is geïntegreerd in het design en de styling. Kortom, een restaurant met karakter en een onderscheidend ontwerp. 

1. Noble Kitchen @ Cromvoirt
2. The Commons Restaurant @ Maastricht
3. Maris Piper @ Amsterdam
4. De Restauratie @ Eindhoven
5. Cecconi’s @ Amsterdam 

Best Restaurant Concept
Bij de winnaar passen f&b-aanbod, sfeer, interieur en service perfect bij het gekozen concept. Het concept past bovendien bij deze tijd, de locatie én de doelgroep die de ondernemer voor ogen heeft.

1. The Streetfood Club @ Utrecht
2. Meddens @ Hilversum
3. Roses by Sal @ Amsterdam
4. Restaurant Entrepot @ Amsterdam
5. Le Barrage @ Alblasserdam

Best Restyling
In de categorie Best Restyling gaat het om bestaande venues die een volledige restyling hebben ondergaan. Het nieuwe interieur past bovendien uitstekend bij het (vernieuwde) concept en is een succesvolle stap naar de toekomst. Alle ruimtes sluiten na de metamorfose nog beter op elkaar aan.

1. Bridges Dining & Bridges BarBistro @ Amsterdam
2. The Commons Restaurant Amsterdam City @ Amsterdam
3. De Leest @ Vaassen
4. Zheng @ Den Haag
5. Café Thomas @ Eindhoven

Best Hospitality Concept
In de categorie Best Hospitality Concept wordt gekeken naar het horecabedrijf dat een ijzersterk concept neerzet. De genomineerden zijn allemaal onderscheidend en hun idee dient als verrassende inspiratie voor de branche. Het interieur sluit vanzelfsprekend nauw aan op het concept.

1. The Green House @ Utrecht
2. Foodhallen @ Rotterdam
3. Soho House @ Amsterdam
4. Mama Kelly @ Amsterdam
5. De Gele Kanarie @ Rotterdam

Best Nightlife
In de categorie kijkt de jury naar nieuwe nightlife-locaties. De winnende venue heeft een onderscheidend concept en past in een tijd waarin het uitgaanspatroon in Nederland volop verandert. Het interieur past bovendien bij het idee achter de club.

1. Now&Wow @ Rotterdam
2. Chin Chin Club @ Amsterdam
3. Duke of Tokyo @ Amsterdam
4. Noorderling @ Amsterdam
5. Jack @ Amsterdam

Next Generation
Hoe willen de komende generaties uit eten gaan? Wat vinden ze belangrijk, naast kwaliteit van eten en drinken en sfeer? De genomineerden hebben daar alle een duidelijke visie op en voeren die ideeën nu al succesvol uit. Met hun vernieuwende kijk, waarbij culinaire kwaliteiten worden gecombineerd met andere elementen, zijn ze een inspiratiebron voor de hele horeca.

1. Chin Chin Club @ Amsterdam
2. 212 @ Amsterdam
3. Bar Alt @ Amsterdam
4. Deliveroo Editions @ Amsterdam
5. 4850 @ Amsterdam

Dare Devil
In de categorie Dare Devil worden gedurfde en verrassende horecaconcepten genomineerd die dienen als inspiratiebron voor de industrie. De initiatiefnemers van deze concepten zijn eigenwijs, durven een risico te nemen en kijken buiten de gebaande paden.

1. Orangerie De Pol @ Doetinchem
2. DeDAKKAS @ Haarlem
3. EVE @ Tilburg
4. Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis @ Tilburg
5. Héroine @ Rotterdam

Best Coffee Concept
Nog steeds maakt koffie een grote groei door. In deze categorie beoordeelt de jury nieuwe koffiebars én horecabedrijven die koffie perfect integreren in hun concept. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de producten, de kennis van de barista, het concept en uitstraling van de venue.

1. Back to Black @ Amsterdam
2. 4850 @ Amsterdam
3. Harvest Coffee Brewers @ Rotterdam
4. Blend One @ Voorburg
5. Public Space @ Amsterdam
 

 

Artikel delen