Branchenieuws

Jury Entree Awards 2018 bekend!

De vakjury van de Entree Awards 2018 is bekend en daarmee is de aftrap van de Entree Awards 2018 officieel gegeven! De 21-koppige jury van hospitalityprofessionals selecteert en beoordeelt de meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. Op maandag 17 september maken we alle genomineerden bekend via EntreeAwards.nl.

Deze gerenommeerde awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail- en koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden in Nederland.

Hoe komt u in aanraking voor een award?
De vakjury maakt zelf een selectie van horecazaken die kans maken op een award. Het is dus helaas niet mogelijk om zelf een zaak aan te melden voor de Entree Awards. Per categorie (11 verschillende) selecteert de jury 5 horecazaken. Dat betekent dat er uiteindelijk 55 nominaties zijn die samen dé hotspotlijst met horecatrends van dit moment vormen. De genomineerden maken we op maandag 17 september bekend op Gastvrij Rotterdam en via de website EntreeAwards.nl

De categorieën
Het is een bekroning voor horecabedrijven om door een vakjury geselecteerd te worden als een van de meest onderscheidende horecabedrijven van afgelopen jaar. Dit zijn de 11 verschillende categorieën waar de jury horecazaken voor selecteert:
* Best Hotel Design
* Best Restaurant Design
* Best Hospitality Concept
* Next Generation
* Best Club
* Best Restaurant & Bar
* Dare Devil
* Best Restyling
* Best Hotel Design
* Best Cocktailbar
* Best Coffee Concept

Best Bartender en Best Barista
Daarnaast zijn er nog de competities Best Bartender en Best Barista, waarvoor bartenders en barista’s zich kunnen inschrijven. De inschrijving voor de competitie Best Barista (vindt plaats op maandag 17 september op Gastvrij Rotterdam) is inmiddels geopend! Klik hier voor meer info. Inschrijven voor de Best Bartender-competitie (vindt plaats op maandag 5 november) kan vanaf september. De winnaars van deze wedstrijden worden bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Entree Awards op 26 november.

Uitreiking Entree Awards
De winnaars van alle categorieën én competities worden dus bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking van de Entree Awards op maandagavond 26 november in Theater Amsterdam. Daar wordt tevens de prijs voor Ondernemer van het Jaar uitgereikt: de prijs voor de ondernemer die het afgelopen jaar zijn of haar stempel drukte op de Nederlandse horeca. De uitreiking van de Entree Awards is een fantastische avond voor u en uw team. Het is dé horeca-avond van het jaar waarbij de beste horeca van ons land vertegenwoordigd is, so…don’t miss it! Na ontvangst met champagne, cocktails en hapjes kunt u in theater-stijl genieten van de award-uitreiking. Deze wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai. De avond sluit af met een spectaculaire afterparty. De dresscode van dit jaar: cocktail!

Gevestigde namen
Inmiddels hebben de Entree Awards voor de horeca een felbegeerde reputatie. Veel gevestigde en bekende namen met een passie voor de hospitality-industrie zijn inmiddels al jaren onderdeel van de vakjury van de Entree Awards. Een aantal maken vanaf dit jaar hun intrede. Wij stellen alle juryleden graag aan u voor:

*Antoine Pruyn (Heineken Interieur Design)
*Cleo Vehmeyer (directeur externe horeca TivoliVredenburg Utrecht) 
*Didier Prince (DidierPrinceRealisatieAdvies)
*Edward van Vliet (Studio Edward van Vliet)
*Fred Bus (concept- en projectontwikkelaar Debuut) 
*Gijsbregt Brouwer (oprichter De Buik Van)
*Godfried van der Lugt (uitgever Gault&Millau) 
*Iris Kranenburg (hoofdredacteur Entree Magazine)
*Ingmar Voerman (beverage-journalist) 
*Jan Stuurman (mede-eigenaar Hotel V / The Lobby)
*Jasper Uhlenbosch (brandmanager en inkoper Coffeecompany) 
*Jeroen Veldkamp (consultant CoffeeLab UC) 
*Jeroen van Zwetselaar (eigenaar ZW6)
*Maarten Wessels (Wessels Trainingen) 
*Marjan Ippel (consultant Talkin’ Food) 
*Michel Ruijgrok (eigenaar E.S.T.I.D.A en Boutiquehotel Staats in Haarlem)
*Misja Vorstermans (oprichter ISAAC Academy en voorzitter van de Nederlandse Bartenders Club) 
*Rino Soeters (eigenaar LBG Hotels) 
*Rob Bongers (HorecaDevelopment) 
*Ron Simpson (creative director 24K Agency & Nightvision en mede-eigenaar The Avocado Show) 

Tickets
Binnenkort start de ticketverkoop voor de Entree Awards 2018. Dus houd de websites EntreeAwards.nl en EntreeMagazine.nl goed in de gaten!

Aftermovie 2017
Benieuwd naar het event van vorig jaar? Bekijk dan hier de aftermovie!
 

Reacties

Reactie toevoegen