Innovatie

Maandag nominaties bekend Entree Awards 2018

Spannend...maandagochtend 17 september is het zover! Dan worden de genomineerden voor de Entree Awards 2018 bekendgemaakt tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam. Houd de website EntreeAwards.nl en sociale media via #EntreeAwards dus goed in de gaten!

Per categorie zijn er vijf genomineerden. Entree reikt awards uit in de volgende categorieën:

* Best Restaurant Design
* Best Restyling
* Best Restaurant Concept
* Best Hospitality Concept
* Best Hotel Concept
* Best Hotel Design
* Best Dare Devil
* Best Nightlife
* Next Generation
* Best Cocktailbar
* Best Coffee Concept

Jurering
Voorafgaand aan deze bekendmaking heeft Entree Magazine samen met een professionale vakjury de genomineerden nauwkeurig geselecteerd. Zij zullen via officiële jurybezoeken de komende tijd worden bezocht, waarna de uiteindelijke winnaar wordt bepaald. De jury bestaat dit jaar uit 21 professionals, waaronder gerenommeerde designers, conceptontwikkelaars en culinaire trendwatchers. Klik hier voor alle namen.  

Drie persoonsgebonden awards
Tijdens de uitreiking van de Entree Awards op 28 november worden tevens drie awards uitgereikt aan horecaprofessionals: de Ondernemer van het Jaar 2018 gaat naar de ondernemer die het afgelopen jaar zijn of haar stempel drukte op de Nederlandse horeca. Het is een persoon met een onderscheidende visie, lef en doorzettingsvermogen. Vorig jaar ging de prijs naar Liran Wizman, oprichter van EHPC, bekend van hotelmerken zoals Max Brown, Sir en W, en samen met Yossi Eliyahoo (winnaar Hospitality & Style Award 2015) oprichter van The Entourage Group, bekend van f&b-concepten zoals Mr. Porter, The Duchess, MOMO en The Butcher. Het jaar ervoor ging de prijs naar hoteltrio Mirjam en Tom Espinosa en Jan Stuurman, oprichters van Hotel V (drie locaties) en The Lobby (twee locaties) in Amsterdam.

Best Bartender
Daarnaast wordt tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2018 de Best Bartender 2018 bekendgemaakt. De deelnemers worden in een afvalrace getest op hun kennis, snelheid, techniek, mixology, persoonlijkheid en gastvrijheid. Een echte allroundcompetitie dus en een ultieme test voor bartenders. Leuk detail: iedereen is deze dag welkom om te komen kijken hoe de strijdende bartenders zich door de competitierondes worstelen. Dit betekent naast veel spanning en sensatie, ook een gezellige dag met een hoop bekenden uit de industrie. Meer informatie over de datum en de inschrijving daarvoor volgt binnenkort.

Best Barista  
Ten slotte wordt tijdens de uitreiking van de Entree Awards 2018 de Best Barista 2018 bekendgemaakt. Deze voorronde vindt plaats op maandag 17 september tijdens Gastvrij Rotterdam. Aan het einde van de dag maakt de jury de top 3 bekend. Zij zullen worden uitgenodigd op de Entree Awards.

Theater Amsterdam 
De uitreiking van de Entree Awards vindt plaats op maandag 26 november in Theater Amsterdam in de Houthavens. Een onvergetelijke avond voor u en uw collega's / relaties! Na de ontvangst met champagne, cocktails en hapjes kunt u genieten van innovatieve award-uitreiking. De avond sluit af met een spectaculaire afterparty. De dresscode van dit jaar: cocktail! 

Tickets Entree Awards & sponsoring
Vanaf maandag 17 september kunt u een ticket kopen voor de Entree Awards 2018, via EntreeAwards.nl/ticket. Informeer naar sponsormogelijkheden bij Justin Velleman via justin@managementmedia.nl of 035-623 2756. Naast de bekendmaking van de genomineerden tijdens Gastvrij Rotterdam op maandag 17 september, worden ze ook in de oktoberuitgave gepubliceerd. Volg al het nieuws over deze verkiezing via EntreeAwards.nl en/of via #EntreeAwards op sociale media!

Entree Awards 2017
Klik hier voor de winnaars én foto's van vorig jaar.

Reacties

Reactie toevoegen