Fever-Tree - Banner
Fever-Tree - Logo

Fever-Tree

Als ¾ van je drankje uit een mixer bestaat, ga dan voor topkwaliteit. Het verhaal van Fever-Tree gaat over een reis naar het einde van de wereld, op zoek naar het allerbeste.

Over Fever-Tree

Vanaf de start in 2003 begon Fever-Tree met een eenvoudig uitgangspunt: als driekwart van je gin-tonic uit tonic bestaat, dan moet die van topkwaliteit zijn. Precies daarom reisden de oprichters van Fever-Tree Charles en Tim de wereld rond op zoek naar de allerbeste natuurlijke ingrediënten.

Vanaf het prille begin pakten Charles en Tim hun bedrijf op een andere manier aan. Compromissen zouden er niet worden gesloten bij Fever-Tree. Smaak en kwaliteit waren van het grootste belang. Die instelling bleek het begin van een avontuur dat achttien maanden zou duren. Een reis die begon in de archieven van de British Library, hen naar de Democratische Republiek Congo leidde en eindigde met de lancering van de Premium Indian Tonic Water in 2005.

De gehele Fever-Tree range en heerlijke cocktailrecepten

Wonderful

In Nederland valt Fever-Tree binnen het merkportfolio van Wonderful. Wonderful is een 100% onafhankelijke familie-onderneming, gespecialiseerd in de marketing en verkoop van premium dranken. Naast Fever-Tree is Wonderful ook de distribiteur van merken zoals Copperhead, Hermit, Sir Edmond, Spirited Union Botanical Rum en Big Tom.

Contactgegevens