advertorial

Fever-Tree lanceert nieuwe cocktailmixers range

Fever-Tree

Fever-Tree lanceert nieuwe cocktailmixers range

De zomer staat voor de deur en Fever-Tree, het nummer één mixermerk, maakt het makkelijker dan ooit om heerlijke cocktails thuis te maken. Met de gloednieuwe premium cocktailmixers kun je in een handomdraai fantastische, kwaliteitscocktails serveren, net zo eenvoudig als een klassieke Gin & Tonic.

Thuis genieten

De vraag naar premium cocktails groeit enorm, en Fever-Tree speelt hierop in met twee populaire cocktails: Mojito en Margarita. Deze nieuwe range brengt de bekende kwaliteit, smaak en verfijning van Fever-Tree tot bij je thuis, zodat je met vrienden en familie kunt genieten van eenvoudige, authentieke cocktails, gemaakt met slechts twee ingrediënten: je favoriete spirit en een Fever-Tree cocktailmixer naar keuze.

Veel mensen willen ook thuis genieten van hun favoriete cocktails, maar worden afgeschrikt door de hoeveelheid ingrediënten en de moeite die het kost om ze te maken. Dankzij Fever-Tree's nieuwe range is dat verleden tijd; geen grote hoeveelheden limoenen persen of niche-likeuren en - siroop meer die achter in de kast stof verzamelen. Schud (of roer) en serveer!

De nieuwe Fever-Tree cocktailmixers

  • Classic Mojito - Voor een frisse en verkwikkende Mojito hebben we de beste Mexicaanse limoenen gecombineerd met verse Marokkaanse munt. Voeg rum en veel ijs toe en roer voor een Mojito in minuten. Garneer met een blaadje munt en een schijfje limoen voor de perfecte finishing touch.
  • Classic Margarita - Gemaakt met de beste Mexicaanse limoenen gemengd met sappige Italiaanse bloedappelsien. Voeg tequila en ijs toe, schud en je hebt binnen enkele minuten een heerlijke Margarita. Top tip: voeg een zoutrandje toe aan je glas voor de ultieme Margarita-ervaring.

Met deze nieuwe cocktailmixers van Fever-Tree is het maken van geweldige cocktails thuis nog nooit zo eenvoudig geweest. Geniet samen met je vrienden en familie deze zomer van de beste cocktails, zonder gedoe!

*De tekst gaat onder de foto verder.

Fever Tree_Adv2

Over Fever-Tree

In 2005 pionierden Fever-Tree mede-oprichters Charles Rolls en Tim Warrillow de premium mixer categorie, waarbij ze keuze, kwaliteit en smaak terugbrachten in de categorie. Ze reisden naar de uiteinden van de wereld om de beste ingrediënten te vinden, waaronder kinine van de grens tussen Rwanda en de Democratische Republiek Congo, gember uit Ivoorkust, India en Nigeria, en citroenen van de hellingen van de Etna op Sicilië.

Fever-Tree is nu de wereldleider in premium mixers voor alcoholische dranken met distributie naar bijna 80 landen wereldwijd. Het bedrijf verkoopt een breed assortiment premium mixers aan hotels, restaurants, bars, cafés en retailers. Fever-Tree werd recentelijk voor het tiende jaar op rij verkozen tot het bestverkopende en meest trendy mixermerk door Drinks International.

Artikel delen