Best New Hotel < 50 rooms: Dit zijn de 5 genomineerden

Best New Hotel < 50 rooms: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Hotel <50 rooms' zijn dit de vijf genomineerden:

Over Best New Hotel <50 rooms

Bij de nominaties in deze categorie kijkt de jury aan de hand van verschillende criteria of het hotelconcept goed is uitgevoerd, zowel aan de voor- en achterkant, én of het hotel zich weet te onderscheiden in het huidige hotellandschap. De winnaar scoort goed op alle facetten (concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage en ondernemerschap) en is een toevoeging voor de branche, maar zeker ook een voorbeeld voor vakgenoten.

De categorie Best New Hotel <50 Rooms wordt mogelijk gemaakt door: DEP de sfeerontwerpers

Boutique Hotel Jersey, Goes

Aan de Grote Markt in Goes bevindt zich het stijlvolle Boutique Hotel Jersey. Het hotel is gesitueerd in een historisch pand uit de 15e eeuw en heeft dertig luxe kamers en suites. Eigenaar Jerry van Zuijlen bracht uiteindelijk Boutique Hotel Jersey onder in dit monumentale gebouw. De luxueuze kamers en suites hebben uitzicht over het marktplein in Goes of over de rustige binnentuin.
>Lees hier meer over Boutique Hotel Jersey in Goes

Entree Awards 2022_Boutique Hotel Jersey_Onbekend_4 Entree Awards 2022_Boutique Hotel Jersey_Onbekend_1


Dormio Wijnhotel, Valkenburg

Het Dormio Wijnhotel is uniek en volledig gewijd aan de wereld van wijn. Het hotel is onderdeel van de Dormio Group en heeft 44 hotelkamers en appartementen, een wijnrestaurant én een wijnbar. CEO Dormio Resorts & Hotels Roel de Boer benoemt het kernachtig als “alles ademt hier wijn”. 
>Lees hier meer over Dormio Wijnhotel in Valkenburg

Entree Awards 2022_Dormio Wijnhotel_1 Entree Awards 2022_Dormio Wijnhotel_2


Heavens Hotel, Hoorn

Heavens Hotel is een viersterrenboetiekhotel in De Grote Kerk in Hoorn. Hier wanen gasten zich op historische bodem, want het hotel bevindt zich in een rijksmonument uit 1883. In totaal heeft het hotel 43 kamers, waarvan vijftien suites. Het Haarlemse Hinabaay ontwierp de interieurs.
>Lees hier meer over Heavens Hotel in Hoorn

Entree Awards 2022_Heavens Hotel_Fotograaf onbekend_1 Entree Awards 2022_Heavens Hotel_Fotograaf onbekend_2 (2)


Hotel Not Hotel, Rotterdam

Het is een artistiek hotel met 36 kamers. Deze zijn verstopt óf vermomd als kunstzinnige objecten. Wie Hotel Not Hotel binnenstapt, snapt direct de oorsprong van de naam. Dit is namelijk niet zomaar een hotel, maar een compleet museum. In samenwerking met kunstenaars Arno Coenen, Hans van Bentem, Sander Wassink en Jelle Mastenbroek ontstonden er hotelkamers in de meest uiteenlopende stijlen.
>Lees hier meer over Hotel Not Hotel in Rotterdam

406354-NOTHOTEL-18-bfad5a-original-1636103504 Hotel Not Hotel Rotterdam - Interieur 1


Hotel Piet Hein Eek, Eindhoven

Designer Piet Hein Eek opende vorig jaar een eigen hotel met restaurant op Strijp-R in Eindhoven. Het hotel is te vinden in de oude Philips-fabriek uit de jaren vijftig. De dertien kamers, allemaal op de derde etage, zijn ontworpen door onder anderen Daniel Ruanova, Bert Teunissen, Sjimmie Veenhuis, Gabriel Roca, Willem van den Hoed, Marc Mulders en Piet Hein Eek zelf (kamer 10). 
>Lees hier meer over Hotel Piet Hein Eek in Eindhoven

Entree Awards 2022_Piet Hein Eek_PHE, Nick Bookelaar_3 Hotel Piet Hein Eek_wonderroom©PHE
Artikel delen