Best New Restaurant Design: Dit zijn de 5 genomineerden

Best New Restaurant Design: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Restaurant Design' zijn dit de vijf genomineerden.

Over Best New Restaurant Design

De award voor Best New Restaurant Design gaat naar het restaurant waarvan het design onderscheidend is, uitblinkt in zowel uitstraling als functionaliteit en waarvan het concept op een goede manier is geïntegreerd in het design en de styling. De jury let op onder andere onderscheidend vermogen, functionaliteit en het productieproces. Bij de winnaar klopt de balans tussen al deze facetten. De ondernemer heeft een duidelijke visie en het is de ontwerpers gelukt dat verhaal goed door te vertalen in het design. Er is daarbij ook goed gelet op de afwerking van details.

De categorie Best New Hotel <50 Rooms wordt mogelijk gemaakt door: WalravenSax

Ambrozijn, Valkenburg

In een kleine, voormalig protestantse kerk in Valkenburg bevindt zich het fine-dining-restaurant Ambrozijn. In 2018 was de kerk verwoest door een brand. Alleen de muren en een deel van het dak waren nog intact. Nu is de kerk volledig verbouwd en vernieuwd tot een prachtig restaurant.
>Lees hier meer over Ambrozijn in Valkenburg

Foto's: Guy Houben

Entree Awards 2022_Ambrozijn_Fotograaf Guy Houben3 Entree Awards 2022_Ambrozijn_Fotograaf Guy Houben


Green Gastrobar, Amsterdam

Green Gastrobar is gevestigd aan de Zuidas in The Valley. Je betreedt het vegetarische restaurant via de winkel van het meubelmerk Molteni&C. Een privélift brengt je vervolgens naar de 26e verdieping waar Green Gastrobar zit.
>Lees hier meer over Green Gastrobar in Amsterdam

Entree Awards_Green Gastrobar_2 Entree Awards_Green Gastrobar_1


Nela, Amsterdam

Aan de Zuidas in The Valley zit op de tweede verdieping restaurant Nela. Topchefs Ori Geller en Hari Shetty zijn de eigenaren en doen hier aan ‘live fire cooking’. Nela is met recht een designparel te noemen.
>Lees hier meer over Nela in Amsterdam

Entree Awards 2022_Nela_Onbekend_2 Entree Awards 2022_Nela_Onbekend_3


Renilde, Rotterdam

In Rotterdam, op de bovenste verdieping van Museum Boijmans Van Beuningen, bevindt zich dakrestaurant Renilde. Het restaurant zit op een hoogte van 34,5 meter, waarvandaan je een spectaculair uitzicht hebt over de skyline van Rotterdam.
>Lees hier meer over Renilde in Rotterdam

Entree-Renilde-Sophia-Van-Den-Hoek-20 Entree-Renilde-Sophia-Van-Den-Hoek-17


You Ning, Eindhoven

Op het voormalige bedrijventerrein Strijp-S in Eindhoven staat restaurant You Ning. Het restaurant is een samensmelting van de Chinese en de Nederlandse cultuur en heeft gerechten met een Franse touch. You Ning is alweer het tiende restaurant van eigenaresse Eveline Wu.
>Lees hier meer over You Ning in Eindhoven

Entree Awards 2022_You Ning_2 Entree Awards 2022_You Ning_1
Artikel delen