Best New Hotel 50+ rooms: Dit zijn de 5 genomineerden

Best New Hotel 50+ rooms: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Hotel 50+ rooms' zijn dit de vijf genomineerden.

Over Best New Hotel 50+ rooms

Bij de nominaties in deze categorie kijkt de jury aan de hand van verschillende criteria of het hotelconcept goed is uitgevoerd, zowel aan de voor- en achterkant, én of het hotel zich weet te onderscheiden in het huidige hotellandschap. De winnaar scoort goed op alle facetten (concept, faciliteiten, design, duurzaamheid, food & beverage en ondernemerschap) en is een toevoeging voor de branche, maar zeker ook een voorbeeld voor vakgenoten.

De categorie Best New Hotel 50+ Rooms wordt mogelijk gemaakt door: Bulsink Group

DoubleTree By Hilton, Sittard

In het centrum van Sittard en op loopafstand van het station bevindt zich DoubleTree by Hilton Sittard. Het is het allereerste Nederlandse Hilton-hotel dat buiten de Randstad is gevestigd. Het hotel bevindt zich in een monumentaal schoolgebouw uit 1908. Het pand, dat ‘Het Kleesje’ in de volksmond heet, stond sinds 2009 leeg. In 2019 kreeg het een nieuwe bestemming en werd het schoolgebouw omgetoverd tot hotel.

>Lees hier meer over DoubleTree by Hilton in Sittard

Entree Awards 2022_DoubleTree by Hilton Sittard_v2 DoubleTree by Hilton Sittard_kamer2-1

Hotel Haarhuis, Arnhem

Hotel Haarhuis in Arnhem is onderdeel van de WorldHotels Crafted Collection en heeft 127 hotelkamers. Het hotel onderging de afgelopen drie jaar een forse verbouwing die onlangs werd afgerond. General manager Wouter Dekker vertelt: “Het resultaat is een volledig vernieuwd hotel met 127 kamers, inclusief wellnesskamers met eigen sauna en drie lofts."

>Lees hier meer over Hotel Haarhuis in Arnhem

Hotel Haarhuis - Restaurant Hotel Haarhuis - Design Suite 2

NEO KVL, Oisterwijk

In het sfeervolle Oisterwijk, Brabant staat het viersterrenhotel NEO KVL. Het hotel is onderdeel van het Turkse Polimeks-concern en heeft 68 kamers, een restaurant en spa, diverse vergaderruimtes, twee bars en een indrukwekkend atrium.

>Lees hier meer over NEO KVL in Oisterwijk

Entree Awards 2022_NEO KVL_Fotograaf onbekend_1 Entree Awards 2022_NEO KVL_Fotograaf onbekend_2

The Den, Den Bosch

The Den heeft 160 kamers en is het grootste hotel van ‘s-Hertogenbosch. Het hotel ligt in de populaire wijk ‘Het Paleiskwartier’ die verbonden is aan de voetgangersbrug ‘De Paleisbrug’. The Den is een franchisehotel van Marriott International en wordt beheerd door de Odyssey Hotel Group. 

>Lees hier meer over The Den in Den Bosch

Entree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_4 Entree Awards 2022_The Den_Fotograaf onbekend_1

Hotel de Timmerfabriek, Vlissingen

Hotelexploitant Michel Kloeg transformeerde een rijksmonumentale timmerfabriek uit 1914 tot een viersterrenhotel. Hotel de Timmerfabriek bevindt zich in het Vlissingse Scheldekwartier en heeft 68 kamers en suites, een (gastro)bar en een terras. 

>Lees hier meer over Hotel de Timmerfabriek

Entree Awards 2022_Timmerfabriek_Angela Verdam_3 Entree Awards 2022_Timmerfabriek_Angela Verdam_1
Artikel delen