Best New Holiday Concept: Dit zijn de 5 genomineerden

Entree Awards Header Best New Holiday Concept 2022

Best New Holiday Concept: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Holiday Concept' zijn dit de vijf  genomineerden.

Over Best New Holiday Concept

Vakantieparken ontwikkelen zich momenteel volop. Het gaat zowel om parken van individuele ondernemers als om parken van grote spelers. We zien daarmee een nieuwe generatie (vakantie)parken met oog voor aspecten zoals design, duurzaamheid en/of f&b. Dit zijn concepten die zich richten op nieuwe doelgroepen en de nieuwe wensen van deze tijd.

De genomineerden uit deze categorie zijn jaarrond open, volledig nieuw óf gerestyled en een goede toevoeging op het bestaande leisure-segment. Welk bedrijf brengt de volgende stap om de gast van nu te trekken het best tot uitvoering? Gelet wordt op onder andere uitvoering, originaliteit, duurzaamheid en de toekomstbestendigheid van het concept.

De categorie Best New Holiday Concept wordt mogelijk gemaakt door: ABN Amro

Brinckerduyn, Appelscha

In Appelscha, midden in de Friese natuur, bevindt zich het kleinschalige resort Brinckerduyn. Het heeft 34 vakantiewoningen die voorzien zijn van nieuwe innovaties, waardoor je in luxe geniet van de natuur. De combinatie van luxe, kleinschalige aandacht en natuur noemt Brinckerduyn ‘Green Boutique’.
>Lees hier meer over Brinckerduyn in Appelscha

Entree Awards 2022_Brinckerduyn_1 Entree Awards 2022_Brinckerduyn_2


Dormio Resort, Maastricht

In Maastricht bevindt zich het luxueuze vakantiepark Dormio Resort. Het omvat verschillende typen luxe woningen en appartementen. De (bijna) driehonderd accommodaties liggen aan echte straten en pleinen, die verwijzen naar de roemruchte geschiedenis van dit stukje Maastricht.
>Lees hier meer over Dormio Resort in Maastricht

Entree Awards 2022_ Dormio Resort_2 Entree Awards 2022_ Dormio Resort_4


Vakantiepark Molenwaard, Ottoland

Aan de rand van het dorp Ottoland, midden in de Zuid-Hollandse polder, ligt Vakantiepark Molenwaard. Het vakantiepark opende in mei 2021 en heeft tweehonderd kleurrijke boerderijen, chalets en safaritenten. Molenwaard is volledig gethematiseerd in een Fien & Teun-stijl.
>Lees hier meer over Vakantiepark Molenwaard in Ottoland

Entree Awards 2022_Molenwaard_Onbekend_2 Entree Awards 2022_Molenwaard_Onbekend_3


Mölke, Zuna

Aan de Regge in Twente ligt Mölke: een vakantiepark, camping en partycentrum in één. Hier is het elke dag opnieuw weekend en ontdek je hoe het is om op een langzamer tempo te leven. De eigenaar is Bert van de Maat.
>Lees hier meer over Mölke in Zuna

Entree Awards 2022_Mölke_Marieke Dijkhof_1 Entree Awards 2022_Mölke_Dick Ruumpol Fotografie_4


Tiny Parks, Tiengemeten

Wie vanaf Zuid-Beijerland, onder Rotterdam, de pont pakt, staat al snel op Tiengemeten. De camping en herberg op het eilandje werden onlangs overgenomen door Patrick Ligthart en Jochem Verheul. Zij transformeerden het tot het hippe Tiny Parks Cast Away.
>Lees hier meer over Tiny Parks in Tiengemeten

Entree Awards 2022_Tiny Parks_1 Entree Awards 2022_Tiny Parks_4
Artikel delen