Best New Nightlife Venue: Dit zijn de 5 genomineerden

Entree Awards Header Best New Nightlife Venue 2022

Best New Nightlife Venue: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Nightlife Venue' zijn dit de vijf genomineerden.

Over Best New Nightlife Venue

Eindelijk: clubs kunnen weer draaien! In de categorie Best New Nightlife Venue kijkt de jury naar nieuwe nightlife-locaties. De genomineerden voegen ieder op eigen wijze iets toe aan de hedendaagse beleving en cultuur van het nachtleven in Nederland. De jury let onder andere op een onderscheidend concept dat goed is uitgevoerd, een passende programmering heeft, en waar de ‘energie’ helemaal klopt. En dat alles in een setting die daar goed bij past.

De winnaar is een absolute aanwinst voor de cultuursector, heeft het concept op alle facetten goed uitgevoerd en valt in de smaak bij de doelgroep. Omdat de afgelopen editie van de Entree Awards het nachtleven niet beoordeeld kon worden vanwege de coronarestricties, zijn de genomineerden uit deze categorie dit jaar in plaats van maximaal een jaar, maximaal twee jaar open.

De categorie Best New Nightlife Venue wordt mogelijk gemaakt door: Grey Goose

AIR, Amsterdam

AIR in Amsterdam is een nachtclub met internationale allure. De club bevindt zich op een legendarische plek, want vroeger zat hier namelijk de iT! 
>Lees hier meer over AIR in Amsterdam

Entree Awards 2022_Air_Paul Wijsen_1 Entree Awards 2022_Air_Paul Wijsen_3


BIT, Rotterdam

Voorheen was het een bordeel, nu is het een nachtclub met restaurant: we hebben het over BIT in Rotterdam. Hier vinden intieme feestjes plaats onder het genot van elektronische tunes. De initiatiefnemers zijn de mensen achter het permanente festival Keilecafe. 
>Lees hier meer over BIT in Rotterdam

Entree Awards_BIT_1 Entree Awards_BIT_2


Oliva, Amsterdam

Aan het Rembrandtplein in Amsterdam zit Oliva, een restaurant en nachtclub in één. Bij Oliva feest je tot diep in de nacht en kun je terecht om te dineren bij Spaghetteria.
>Lees hier meer over Oliva in Amsterdam

Entree Awards 2022_Oliva_1 Entree Awards 2022_Oliva_2


Parallel, Amsterdam

In Amsterdam-Noord lanceerde Paradiso de nieuwe club Parallel. Hier maken bezoekers tot in de vroege uurtjes kennis met nieuwe mensen, muziek én kunst. 
>Lees hier meer over Parallel in Amsterdam

Entree Awards 2022_Parallel_2 Entree Awards 2022_Parallel_1


PALACE, Groningen

In de binnenstad van Groningen aan de Gelkingestraat zit club PALACE. Voorheen heette het Club Kokomo, maar nu is het helemaal verbouwd en vernoemd naar de eerdere club: The Palace. Eigenaar is Bert Westerhof.
>Lees hier meer over PALACE in Groningen

Entree Awards 2022_PALACE_1 Entree Awards 2022_PALACE_2
Artikel delen