Best New Cocktailbar: Dit zijn de 5 genomineerden

Entree Awards Header Best New Cocktailbar 2022

Best New Cocktailbar: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Cocktailbar' zijn dit de vijf genomineerden.

Over Best New Cocktailbar

De genomineerden in deze categorie brengen de Nederlandse cocktailscene naar een nóg hoger niveau. De winnaar weet zich te onderscheiden door de perfecte balans tussen cocktails van hoog niveau en service, kennis en gastheerschap van de bartenders. En dat alles uiteraard in de juiste sfeer en passend decor. De ondernemer heeft gekozen voor een duidelijk cocktail-concept dat bovendien uitstekend past op deze locatie en een toevoeging is op het beverage-aanbod in de regio. Het concept is op alle facetten goed uitgevoerd en valt in de smaak bij de doelgroep.

De categorie Best New Cocktailbar wordt mogelijk gemaakt door: Bacardi

BlueBlood, Den Haag

De vernieuwende cocktailbar BlueBlood in Den Haag opende op 7 april dit jaar officieel haar deuren. Sindsdien zorgt de bar voor een ware buzz in de Hofstad.
>Lees hier meer over BlueBlood in Den Haag

Entree Awards 2022_BlueBlood_Pascale van Reijn_1 Entree Awards 2022_BlueBlood_Pascale van Reijn_4


Colíma, Amsterdam

In de Utrechtsestraat in Amsterdam zit de nieuwe Mexicaanse hotspot: cocktailbar Colíma. Mede-eigenaren zijn Florian Stallinga (Pikoteo), Erik de Jong (Rum Barrel) en Bart Staalman.
>Lees hier meer over Colíma in Amsterdam

Entree Awards 2022_Colima_Onbekend_3 Entree Awards 2022_Colima_Onbekend_4


Sins of Sal, Amsterdam

Midden in de Jordaan in Amsterdam bevindt zich de spannende cocktailbar Sins of Sal. Hier komen al je duistere verlangens tot vervulling. De late night latin bar is opgezet door het team van het Argentijnse restaurant Salmuera. 
>Lees hier meer over Sins of Sal in Amsterdam

Entree Awards 2022_Sins of Sal_Silja Summanen_5 Entree Awards 2022_Sins of Sal_Silja Summanen_4


Taru, Haarlem

Taru is Haarlems nieuwste cocktailbar en misschien wel de meest atypische bar van Nederland. Dennis van der Pluijm maakt highballs en cocktails vanachter de chef’s table. Alles draait hier om interactie met de gast.
>Lees hier meer over Taru in Haarlem

BarTaru3_3ac51723b8a4b4b3f2ada233b5bfff7e_800 Entree Awards 2022_Taru_Onbekend_4


Ultramarijn Wonderbar, Den Haag

Ultramarijn Wonderbar in Den Haag is de fraaie, nautische koffie- en cocktailbar van hotel voco The Hague. Gasten maken hier een reis rond de wereld met cocktails uit de vier windstreken. 
>Lees hier meer over Ultramarijn Wonderbar in Den Haag

Entree Awards 2022_Ultramarijn_Today’s Brew en Ultramarijn_1 Entree Awards 2022_Ultramarijn_Today’s Brew en Ultramarijn_4
Artikel delen