metos combisteamer
Advertorial

Hoe haal je het maximale uit de combisteamer?

De Metos System RATIONAL combisteamers zijn volledig nieuw ontworpen en gebaseerd op meer dan 45 jaar ervaring in de professionele keuken.

De combisteamer beheerst bijna alle kookprocessen en kan bakken, braden, stomen, koken, regenereren, grillen, gratineren, de kerntemperatuur meten, zichzelf reinigen en nog veel meer. Maar hoe haal je er nu het maximale uit en zorg je voor een optimaal gebruik?

Voorgeprogrammeerde recepten

Door gebruik te maken van voorgeprogrammeerde recepten ben je altijd verzekerd van een consistente kwaliteit en optimaal resultaat van de gerechten. Met de speciale app kun je recepten maken en beheren. Het gebruik van opgeslagen recepten scheelt veel tijd. Wanneer de gehele menukaart in de oven geprogrammeerd wordt, kan elke keukenhulp de gerechten klaarmaken. Er zijn diverse standaardprogramma’s ontwikkeld, maar je kunt ook zelf programma’s ontwikkelen, toevoegen en delen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen recepturen gemakkelijk naar meerdere ovens tegelijk worden verstuurd. Wel zo handig als je een bedrijf hebt met verschillende winkels/locaties.

Intelligent koken met meer gerechten

Met een combisteamer ben je altijd verzekerd van een constant en goed eindresultaat. Met het grootste gemak bereid je diverse gerechten tegelijkertijd in de oven ondanks de verschillen in bereidingstijd. De gebruiker kan kiezen uit de volgende opties: zo snel mogelijke bereiding, gerechten op dezelfde tijd gereed of bereiding met het minste energieverbruik. De combisteamer weet precies hoe het gewenste kookresultaat tot stand komt en kan dit telkens opnieuw exact op dezelfde manier produceren. Bovendien kun je op elk gewenst moment ingrijpen in het kookprogramma. De oven vergelijkt de toestand van het gerecht continu met het doel dat je voor ogen hebt, berekent de voortgang van de bereiding en past de temperatuur intelligent aan. Gaat tussentijds de deur open, dan wordt de resttijd automatisch aangepast. Wanneer je ´s avonds en ´s nachts de oven de gerechten laat bereiden, bespaar je overdag veel kostbare tijd, die je weer kunt besteden aan andere zaken.

Profiteer van de Metos combisteamer inruilactie

Jouw huidige steamer is geld waard. Ruil deze in voor de allernieuwste Metos iCombi®Pro System RATIONAL. Gegarandeerd de beste keus! Interesse? Volg dan het stappenplan hieronder:

1. Jouw huidige steamer werkt nog prima maar je wilt gratis en geheel vrijblijvend weten wat deze waard is.
2. Metos bepaalt de inruilwaarde, want wij geven gebruikte apparatuur graag een tweede kans.
3. Vul het contactformulier in via deze link: www.metos.nl/contacts.
4. Metos neemt contact met je op over jouw huidige steamer en vraagt om aanvullende gegevens.
5. Je ontvangt een offerte met de inruilwaarde als korting op de nieuwe aanschafprijs.
6. Na bevestiging ruil je jouw huidige steamer in tegen de allernieuwste uitvoering van Metos System RATIONAL.

Wil je meer weten over de nieuwe steamers? Of heb je meer behoefte aan een persoonlijke training? Bel of mail ons. T: 088-0 242 300 E: verkoop@metos.nl.

Kijk ook op www.metos.nl en ontvang de handige gebruikershandleiding voor de iProductionManager.

 

Reacties

Reactie toevoegen