Chaud-Devant-Recycled-Chefwear-collectie
Logo Chaud Devant

Chaud Devant

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak weet Chaud Devant als geen ander hoe belangrijk ‘goede’ horecakleding is voor koks, de keukenbrigade en de bediening.

Over Chaud Devant

Chaud Devant is al jarenlang specialist op het gebied van service –en chefwear. Opgericht in Amsterdam, gedreven door liefde voor de horeca en met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, ontwerpen wij vernieuwende horecakleding in verrassende designs.

Voortbordurend op die kennis, presenteert Chaud Devant dan ook met trots haar nieuwste collectie: de Recycled Chefwear collectie. Een kledinglijn die gemaakt is van 100% gerecyclede materialen, waaronder ook oude koksbuizen en ander horecatextiel. Een veelzijdige en circulaire collectie bestaande uit onder andere een witte koksbuis, schorten, sloven en t-shirts in een mooie blauw/grijze kleur met de naam blue melêe

Voor deze campagne hebben wij de handen ineen geslagen met meesterchef Paul Fagel. Dat een chef van dit niveau ons steunt in onze missie om deze duurzame boodschap te verspreiden, maakt het heel bijzonder. We zijn dan ook erg trots op het resultaat van deze mooie campagne!

Meer informatie over Recycled Chefwear

Agenda

  • Horecava – 8/11 Januari 2024