Personeel Tijn Akersloot in Zandvoort hult zich in eersteklas zomerkleding

Personeel Tijn Akkersloot in kleding van Chaud Devant

Personeel Tijn Akersloot in Zandvoort hult zich in eersteklas zomerkleding

De zomer staat voor de deur. "We bereiden ons voor op de drukte van de warme maanden", vertelt Ruud Mantz, bedrijfsleider van strandpaviljoen Tijn Akersloot. Chaud Devant toverde de bekende strandtent in Zandvoort om tot campagnetoneel van hun nieuwe Chef Jackets Verano: luchtige, zomerse jassen in vier stijlvolle kleuren. Waar anders komen deze beter tot hun recht?

Tekst: Susan de Keizer

Geuren van zeezout en barbecue hangen in de lucht, langs de stranden ontmoeten mensen elkaar om te genieten van de ontspannen atmosfeer die de warmere dagen brengen. “Bij ons strandpaviljoen is iedereen welkom, het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, je komt hier om je fijn te voelen. Wij zijn het hele jaar door en elke dag van de week open. Dus weer of geen weer: kom gerust langs en geniet van de relaxte sfeer”, vertelt Ruud Mantz.

Je comfortabel voelen

De bedrijfsleider van Tijn Akersloot vindt het belangrijk dat zijn personeel zich goed voelt in hun werkkleding. “Zo zeg ik bijvoorbeeld altijd: ‘Een legging is geen broek’. Als je je niet comfortabel voelt in wat je draagt, straal je dat ook uit naar de gasten en sta je al 1-0 achter. In de keuken kan het wel 40 graden worden. Dan moet de kleding luchtig, comfortabel en veilig zijn, maar zeker ook mooi en representatief want de chefs zijn altijd in het zicht van onze gasten.”

*Tekst gaat verder onder foto's.

Bediening-en-keukenpersoneel
Stijlvolle en luchtige kleding voor horecapersoneel

Stijlvolle, luchtige kleding

Vol enthousiasme vertelt Mantz over de barbecue die in de zomer op het strand wordt geplaatst. “Of je nu het strand op gaat of verlaat, je passeert altijd onze barbecue! De combinatie van de zomerse barbecuesfeer en de uitstraling van de chef-kok die daar staat, is ons visitekaartje. En ook de jongens en meiden die op zomerse dagen de strandbedjes draaien hebben behoefte aan stijlvolle, luchtige en comfortabele kleding.”

Goed voor het teamgevoel

Mantz benadrukt nogmaals het belang van de juiste werkkleding voor zijn team. “Het vergroot je zelfvertrouwen en het straalt professionaliteit uit. Het creëert gelijkheid en verbondenheid onder collega’s en versterkt het teamgevoel. Voor gasten is het bovendien duidelijk wie ze kunnen aanspreken. Daarbij vind ik het ook leuk dat dit jacket door zowel de chefs als de bediening gedragen kan worden; dat creëert herkenbaarheid en toegankelijkheid.”

*Tekst gaat verder onder foto's.

Horeca-personeel-team-Yentl_Janis Lachend-personeel-yentl-Janis Normaal

 

Feels like summer!

Maak je klaar voor de zomermaanden met de nieuwe Chef Jackets Verano van Chaud Devant. Deze lichte jassen bieden de perfecte pasvorm dankzij de stretchstof in de rug en mouwen, wat zorgt voor het juiste comfort tijdens een drukke zomerdag. Met de soepele pasvorm en speelse knopen is deze veelzijdige jas geschikt voor zowel binnen als buiten de keuken. De Veranojassen zijn verkrijgbaar in de kleuren white, black, sand en blue. Bekijk ze allemaal op chauddevant.com 

 

Over Chaud Devant

Chaud Devant is een inspirerend en veelzijdig modemerk voor horecaprofessionals. “Onze liefde voor gastronomie drijft ons. Iedere dag. Ons hart gaat sneller kloppen als het vuur in de keuken brandt. De mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven om de gasten gelukkig te maken verdienen onze inzet en bewondering. Al meer dan 25 jaar worden wij geïnspireerd en creëren wij met veel plezier kleding voor onze helden. Hun gedrevenheid is onze brandstof”, aldus Greg de Jong, CEO Chaud Devant.
Artikel delen