ESTIDA partnerpagina_Rouhi_Chantal Arnts
ESTIDA

ESTIDA

ESTIDA ontwerpt toonaangevende interieurs en ontwikkelt bijzondere concepten voor hotels, cafés, restaurants, wellnesscentra, winkels, kantoren en bij vooraanstaande particulieren. Gastvrijheid vormt de rode draad in alle ESTIDA interieurs.

Over ESTIDA

Art director en eigenaar Michel Ruijgrok heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten en is specialist in horeca-interieurs. De interieurconcepten van ESTIDA worden afgestemd op de bedrijfsvisie van de opdrachtgever en komen in nauwe samenwerking tot stand.

Van deelprojecten tot de gehele projectinrichting, gespecialiseerd projectbureau realiseert heel uiteenlopende interieurprojecten en levert ze turnkey op. Daarnaast vindt in onze eigen werkplaats de interieurbouw plaats van maatwerkelementen. Deze unieke eyecatchers worden door de designers van ESTIDA speciaal ontworpen als beeldbepalende elementen in de concepten die we ontwerpen. Behalve voor de inrichting van projecten en het interieurdesign is ESTIDA ook de ideale partner bij renovaties en hotelstoffering.

Meer informatie over ESTIDA

 

Contactgegevens