Entree Magazine zoekt voor de elfde keer naar het beste huisbier van Nederland. Heeft jouw horecazaak een goed huisbier? Meld je dan uiterlijk 20 september aan voor Entree Magazine's Huisbier van het Jaar 2025 verkiezing. Naast de titel, lof en vak-erkenning ontvang je ook media-aandacht én een bevestiging van de kwaliteit die op jouw drankenkaart staat!
Foto's: Pim Ras
Huisbier van het Jaar 2025 wordt mede mogelijk gemaakt door Dijkstra Vereenigde, Mergel Wit en Nomoq.
De competitie heeft dit jaar een twist: dit is de bottles & cans-editie van Huisbier van het Jaar 2025. Om logistieke redenen kunnen alleen inzendingen in fles of blik meedoen; fusten zijn uitgesloten, omdat de jurering plaatsvindt tijdens BBB Maastricht.
Verder kun je meedoen als je een horecazaak bent die een speciaal ontwikkeld huisbier schenkt, dus geen bestaand bier met enkel een ander etiket (geen etiketbieren). Het moet echt een unieke creatie zijn, speciaal gebrouwen voor jouw zaak.
Stuur je uiterlijk 20 september 2025 je inzending in via het formulier in het groene kader onderaan dit artikel met de volgende gegevens:
Na aanmelding ontvang je verdere instructies voor het opsturen van de flesjes of blikjes. De proeverij en jurering vinden plaats tijdens BBB Maastricht op 8 oktober 2025. 's Middags wordt tijdens een StiBON-seminar over huisbier bekendgemaakt welke bieren in de top 3 staan. De winnaar van de titel wordt een week later bekendgemaakt via Entree Magazine.

De jury, bestaande uit bierexperts, beoordeelt huisbieren in twee categorieën: licht (tot 6,5 %) en zwaar (6,5 % en hoger). In elke categorie wordt een winnaar gekozen. Als winnaar krijg je:
*Inzenden insturen kan onder de afbeelding.
Doe mee met de wedstrijd en meld jouw zaak en huisbier aan. Wie weet ga jij ervandoor met de titel Huisbier van het jaar 2025!
*Door het invullen van dit formulier, ga je ermee akkoord dat we contact met je opnemen over de Huisbierverkiezing. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.