Koffiebar 30ml zoekt franchisenemers

Tags: koffie

Koffiebar 30ml zoekt franchisenemers

Koffiebar 30ml in Utrecht, vorig jaar genomineerd voor Best Coffee Concept tijdens de Entree Awards, heeft een succesvolle vestiging en is nu hard op zoek naar franchisenemers om het concept landelijk uit te breiden.

Met de opening van de eerste zaak aan de Mariastraat en de verhuizing hiervan naar het Vredenburg is 30ml inmiddels een begrip in Utrecht. 

Koffiebrander
30ml beschikt over een professionele koffiebrander waarmee de groene koffie van diverse hoogwaardige leveranciers van specialty coffee dagelijks vers wordt gebrand tot de perfecte blend.

De kansen
De formule biedt volgens ondernemers Frans Kooijman en Wendy Berren de kans om 30ml uit te bouwen naar een landelijk begrip. Momenteel zijn er kansen in diverse plaatsen in Nederland. 30ml ondersteunt u op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, trainingen en personeelswerving. Daarnaast mag de franchisenemer gebruikmaken van de nieuwe en unieke look van de formule.

Naar wie is 30ml op zoek?
"Achter een succesvolle 30ml onderneming staat een energieke, ambitieuze ondernemer", vertelt Frans Kooijman op de website van de Nationale Franchisegids. "Iemand die kansen herkent en benut op zowel de landelijke als de lokale markt. Een persoon die de juiste mensen op de juiste plaats weet te zetten, maar ook iemand die in staat is om cijfers te lezen en juist te interpreteren. Een ondernemer van 30ml gaat voor resultaat. Om dit te bereiken kan en wil de ondernemer hard werken."

Artikel delen