Laat uw wijnkelder opruimen

Tags: wijn

Laat uw wijnkelder opruimen

Meisjes van de Wijn is gestart met een gloednieuw concept waarin ze cateraars, evenementenlocaties en horeca van incourante voorraad af helpen door de collectie met hun eigen inbreng nieuw leven in te blazen.

Vaak zijn er wijnen over van vorige evenementen die in de kelder belanden omdat het niet voldoende is voor een volledig event. Tel daar de kerstgeschenken en proefflessen bij op en er is zo een goed gevulde wijnbar. De Meisjes beschikken over de kennis om de wijnen te analyseren en vervolgens de gasten tijdens een evenement te voorzien van een complete proeverij met een mooi verhaal. 

Universele wijnbar
Concreet kan er voorafgaand aan het evenement een blik geworpen worden op de wijnen die in huis zijn. Dit kan zowel in samenwerking met iemand van Meisjes van de Wijn gaan of er kan een lijst worden gemaild met de aanwezige wijnen. De Meisjes lezen zich in op deze wijnen en vullen aan indien nodig om aan het benodigde volume te kunnen voldoen. Vervolgens wordt er op het evenement een universele wijnbar opgebouwd waar alle wijnen te proeven en te drinken zijn. Met het concept staat er dus niet alleen bijzondere wijnbar met unieke wijnen, ook draagt het bij aan de zero-waste trend in de evenementenwereld.

 

Artikel delen