Speakeasy bij Remise47 tijdens Cocktail Week

Speakeasy bij Remise47 tijdens Cocktail Week

Op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart zal er tijdens de Amsterdam Cocktail Week een ‘geheime’ speakeasy worden georganiseerd door bekende bartenders Lennart Deddens, Sharai Rodrigues en Archie Kasan bij Remise47 in Amsterdam.

Zij brengen de 'roaring twenties' weer tot leven met jenevercocktails. De exacte locatie wordt pas bekend na aanmelden. Cocktailliefhebbers kunnen zich inschrijven via de volgende link. Beide avonden zullen er twee shifts plaatsvinden van 18:00 uur tot 20:00 uur en van 20:30 uur tot 22:30 uur. 

Amsterdam Cocktail Week 
Amsterdam Cocktail Week staat van maandag 5 maart tot en met zondag 11 maart op het programma. Liefhebbers van cocktails kunnen de hele week hun hart ophalen aan de bar. De bartenders staan klaar om speciale cocktails te shaken. Naast de Amsterdam Cocktail Week special heeft Remise47 een lijst van klassiekers tot aan speciale signatuurcocktails van restaurantmanager Kristian Saelman. 

Vondel Hotels
Remise47 is een onderdeel van Vondel Hotels, een unieke collectie hotels, short stay-appartementen en restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof altijd zichtbaar. Hij is tevens jurylid van de Entree Awards 
 

Artikel delen