Best New Dine & Drink Concept 150+ guests: Dit zijn de 5 genomineerden

Entree Awards Header - Best New Dine & Drink Concept 150+ guests

Best New Dine & Drink Concept 150+ guests: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Dine & Drink Concept 150 Guests+' zijn dit de vijf genomineerden.

Over Best New Dine & Drink Concept 150+ guests

Bij de genomineerden kan de gast terecht voor food en drinks en is de hele avond een energieke vibe voelbaar. En dat alles in een eigentijds interieur met oog voor styling die perfect past bij het concept. Bij het winnende concept kloppen de voor- en achterkant en zorgen onder andere f&b-aanbod, design en sfeer voor een avond waar je na een lange werkdag behoefte aan hebt!

De categorie Best New Dine & Drink Concept 150+ guests wordt mogelijk gemaakt door: Coca Cola

Carmel Market, Utrecht

Carmel Market is de nieuwe aanwinst van het Jankerkhof in Utrecht. Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn zijn eigenaren van het restaurant. Waarschijnlijk ken je hen al van ‘The Rum Club’ en ‘The Streetfood Club’. 
>Lees hier meer over Carmel Market, Utrecht

Carmel Market (1)-2 Carmel Market (2)


Freddy's Gastrobar, Leiden

Begin dit jaar opende Freddy’s zijn deuren. De gastrobar zit tegenover Leiden Centraal en onder het nieuwe hoofdkantoor van Heineken. Freddy’s is een aanwinst van Rebel Horeca Groep en is vernoemd naar Freddy Heineken.
>Lees hier meer over Freddy's in Leiden

Entree Awards 2022_Freddys_Victor van Leeuwen_4 Entree Awards 2022_Freddys_Victor van Leeuwen_2


Heeren aan de Haven, Streefkerk

In een drijvend gebouw in de haven van Streefkerk zit Heeren aan de Haven. Voorheen was dit de Limonadefabriek, maar nu is het een brasserie en wijnbar met wereldse gerechten. 
>Lees hier meer over Heeren aan de Haven in Streefkerk

Entree Awards 2022_Heeren aan de Haven_Ik ben Leonard en Mies Media_2 Entree Awards 2022_Heeren aan de Haven_Ik ben Leonard en Mies Media_3


Loungeclub Valencia, Deventer

In het Havenkwartier van Deventer zit Loungeclub Valencia. Dit is dé plek die het gevoel van de stad Valencia nalaat bij gasten. Het is een onderneming van Max Hertzdahl van Jackies, Michaël Hoeksema van NO11 en Valentijn Bergers van The Lemon Tree.
>Lees hier meer over Loungeclub Valencia in Deventer

Entree Awards 2022_Loungeclub Valencia_Onbekend_2 Entree Awards 2022_Loungeclub Valencia_Onbekend_1


The Streetfood Club, Breda

The Streetfood Club in Breda is het ‘Theatre of Flavour’. The Streetfood Club in Utrecht was het eerste restaurant dat de eigenaren Wes Schreutelkamp en Joost Bergsteijn openden. Dit bleek zo’n succes dat ze besloten om een tweede vestiging in het Grand Theatre Breda te openen.
>Lees hier meer over The Streetfood Club in Breda

Entree Awards 2022_The Streetfood Club_Onbekend_1 Entree-Streetfood-Club-Breda-Victor-Van-Leeuwen-1
Artikel delen