Best New Dine & Drink Concept <150 guests: Dit zijn de 5 genomineerden

Entree Awards Header Best New Dine & Drink Concept  <150 guests

Best New Dine & Drink Concept <150 guests: Dit zijn de 5 genomineerden

Op 28 november horen de genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de categorie Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. In de categorie 'Best New Dine & Drink Concept <150 Guests' zijn dit de vijf genomineerden.

Over Best New Dine & Drink Concept <150 guests

Bij de genomineerden kan de gast terecht voor food en drinks en is de hele avond een energieke vibe voelbaar. En dat alles in een eigentijds interieur met oog voor styling die perfect past bij het concept. Bij het winnende concept kloppen de voor- en achterkant en zorgen onder andere f&b-aanbod, design en sfeer voor een avond waar je na een lange werkdag behoefte aan hebt!

De categorie Best New Dine & Drink Concept <150 guests wordt mogelijk gemaakt door: Sir Joe

Graansilo Eten & Drinken, Groningen

De wijk Oosterpoort in Groningen heeft er sinds begin maart een nieuwe horecazaak bij: Graansilo Eten & Drinken. Eigenaar is de Maripaan Groep, die onlangs ook al Rooftop Merckt in Groningen opende. 
>Lees hier meer over Graansilo Eten & Drinken, Groningen

Entree Awards 2022_Graansilo_Onbekend_1 Entree Awards 2022_Graansilo_Onbekend_2


Helling 7, Amsterdam

Aan het IJ in Amsterdam zit restaurant Helling 7. De bouw is circulair en ligt op een helling die onderdeel is van scheepswerf Damen. Eigenaar Daan Bonsen bedacht samen met Maverick Bouw en Apenkooi Events het concept. 
>Lees hier meer over Helling 7 in Amsterdam

Entree Awards 2022_Helling 7_Fotograaf onbekend_1 Entree Awards 2022_Helling 7_Fotograaf onbekend_2


JaffaJaffa, Zwolle

In een historisch gebouw in Zwolle, waar voorheen de voormalige Librije zat, bevindt zich het streetfoodrestaurant JaffaJaffa. Het restaurant heeft drie verdiepingen met elk een eigen sfeer: de JaffaBar, de JaffaMarket en de JaffaKitchen.
>Lees hier meer over JaffaJaffa in Zwolle

Entree Awards 2022_JaffaJaffa_4 Entree Awards 2022_JaffaJaffa_2


Mesiba, Amsterdam

Mesiba is het nieuwe oostmediterrane restaurant in de Jordaan, Amsterdam. De naam betekent in het Hebreeuws “feest”. Bij Mesiba ga je uiteten zoals in Tel Aviv: uitgebreid dineren en het vervolgens laten uitlopen in een feestje.
>Lees hier meer over Mesiba in Amsterdam

Entree Awards 2022_Mesiba_Fotograaf onbekend_1 Entree Awards 2022_Mesiba_Fotograaf onbekend_2


Ox, Rotterdam

OX is het nieuwe Chinees speakeasy-restaurant van Rotterdam. Het is een project van horecagroep Mess (van Nikki van Dijk, Roeland Flierman en Tijmen Meijer) en chef Alexander Wong, gastvrouw Nienke van der Neut en barman Jacopo Di Domenico. 
>Lees hier meer over OX in Rotterdam

Entree Awards 2022_OX_Adinda De Boer_1 Entree Awards 2022_OX_Adinda De Boer_2
Artikel delen