Santa Maria_header

Santa Maria

Santa Maria is onderdeel van Paulig, een internationaal familiebedrijf met 2.000 werknemers in 15 landen. Alles draait om ‘For a life full of flavour’.

Over Santa Maria

De Tex Mex keuken is hot! Dat kan ook niet anders met de perfecte combi van uitbundige Mexicaanse smaken en de ongedwongen Texaanse eetstijl.

Met een variatie aan eenvoudige en kleurrijke Tex Mex-gerechten is jouw menukaart in een handomdraai on trend. En dat zonder extra handelingen, mét een mooie marge.

Met de missie: ‘No more boring meals’ inspireren we de consument en foodservice chef om op een makkelijke manier gerechten en combinaties uit alle hoeken van de wereld te ontdekken. In foodservice biedt Santa Maria een breed assortiment aan Tex Mex, kruiden en blends, sauzen, rubs en marinades.

Santa Maria is onderdeel van Paulig, een internationaal familiebedrijf met 2.000 werknemers in 15 landen. Alles draait om ‘For a life full of flavour’: sinds 1876 produceert Paulig kwalitatieve producten op het gebied van koffie en kruiden in zowel retail als out of home. In Nederland vertegenwoordigd Paulig naast Santa Maria ook het merk Gold&Green met het plantaardige alternatief voor vlees Pulled Oats.

Meer informatie over Santa Maria

Contactgegevens