Gezocht: de allerbeste loaded nachos van NL

Gezocht: de allerbeste loaded nachos van NL

Santa Maria zoekt de horecazaak met de allerbeste loaded nachos van Nederland. Is jouw nachogerecht ongekend populair bij je gasten? Deel een foto en maak kans op de titel ‘De Beste Nacho's van Nederland’, een jaar lang iedere week gratis nacho’s en vele andere mooie prijzen.

santa maria nacho gerecht

De Nacho top 10

Inmiddels is het een van de favoriete snacks op de Nederlandse borrelkaart: loaded nachos. Een basis van nachochips, die je overlaadt met jouw keuze aan smaakvolle ingrediënten en toppings zoals gehakt, verse groenten en kruiden, kaas en salsa. Staan loaded nachos ook bij jou op de menukaart en verdient jouw creatie een plek in de Nacho top 10? Meld je dan aan!

Zo doe je mee:

  • Stap 1: Neem een foto van jouw allerbeste nachogerecht (zoals het ook op de menukaart staat)
  • Stap 2: Deel `m met ons via de actiepagina www.nachotop10.nl
  • Stap 3: Maak kans op mooie prijzen

nacho gerechten competitie top10

Links: Nachos met asperges & gegrilde kip

Midden: Loaded nachos met chipotle en citrus kip

Rechts: Veggie pulled haver nachos

Lekkere prijzen

Serveer jij de allerbeste nacho's van Nederland? Met jouw inzending maak je kans op mooie prijzen:

  • De winnaar: wint een jaar lang iedere week gratis Santa Maria nacho’s en de eretitel ‘De Beste Nacho’s van Nederland’.
  • Top 3: de drie beste nachogerechten winnen een volledig verzorgde pubquiz incl. quizmaster, communicatiemateriaal en een box vol met Santa Maria-producten voor het winnende team.
  • Top 10: de tien beste nachogerechten krijgen een plek in de Nacho top 10 en de daarbij behorende nacho-nale roem. De Nacho top 10 maken we namelijk bekend via onze socialmediakanalen én in verschillende horecavakbladen. Daarnaast ontvangt de Nacho top 10 een ‘De Beste Nacho's van Nederland’-pakket met POS-materialen om van jouw zaak een nacho-hotspot te maken.

Ga naar de actiepagina www.nachotop10.nl en wie weet val jij in de prijzen met jouw nachogerecht!

Deze actie is voor horecazaken gevestigd in Nederland. Meedoen kan tot 7 september 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Check de actievoorwaarden op www.nachotop10.nl.

NO FORKS

by Santa Maria

Lees meer over Santa Maria

Artikel delen