Loaded nacho’s zijn niet meer weg te denken van de borrelkaart. Ze zijn laag in kostprijs, snel te bereiden en zorgen voor beleving aan tafel. Negen chefs delen hun recept voor de ultieme nacho. En allemaal kiezen ze The Original Nacho van Santa Maria als basis.
Openingsfoto: Loaded nacho's van Sound & Soul in Arnhem
Crunchy en rond, perfect om te scoopen: dat is The Original Nacho. Andere kenmerken: de constante kwaliteit en smaak, ze verbranden niet bij verhitting, ze zijn stevig, dus minder breuk én minder verspilling! Met uiteenlopende toppings tover je in enkele minuten een Instagramwaardige snack op tafel die marge oplevert – en gasten laat terugkomen.
Inspiratie nodig? Chefs van onder meer Eetbar De Stadt (Den Bosch), Boca Grande (Eindhoven), News Café (Groningen), The Bite Club (Nijmegen), Café Schinkelhaven (Amsterdam), ’t Hart van Breda (Breda), The Nacho Bar (Tilburg), Sound & Soul (Arnhem) en Fort bij Asperen (Acquoy) gaven de recepten van hun favoriete loaded nacho’s prijs.
De recepten volgen dit eenvoudige stappenplan: basis, toppings en finishing touch. Let goed op de verhoudingen: met twee derde nacho’s en een derde toppings en sauzen maak je een heerlijk gerecht en houd je de kosten laag.