Gezocht: de allerbeste Nacho’s van Nederland

Nacho top 10

Gezocht: de allerbeste Nacho’s van Nederland

Blijven gasten maar terugkomen voor dat ene nachogerecht op je menukaart? Dan is het de hoogste tijd voor nacho-nale bekendheid! Santa Maria is namelijk op zoek naar de horecazaak met De allerbeste Nacho’s van Nederland. Geef jouw creatie op voor de Nacho Top 10 en maak kans op nacho-nale roem t.w.v. € 2.500,- en andere toffe prijzen.

Ja, ik meld mij aan!

Inmiddels is het een van de favoriete snacks op de Nederlandse borrelkaart: loaded nachos. Een basis van nachochips, die je overlaadt met jouw keuze aan smaakvolle ingrediënten en toppings zoals gehakt, verse groenten en kruiden, kaas en salsa. Alles kan en niks is te gek. Zijn jouw loaded nachos ook de hardlopers van jouw menukaart? Meld je dan aan voor de Nacho Top 10 en maak kans op mooie prijzen.

De prijzen

  • De winnaar ontvangt nacho-nale bekendheid ter waarde van € 2.500,-. De horecazaak wordt namelijk bezocht door een grote influencer (ca. 50.000 volgers) die nacho’s komt eten en hier vervolgens over post op social media.
  • De nummer 2 wint online advertenties om nog meer gasten naar de zaak te trekken én een promotiepakket met een gepersonaliseerde menukaarten en tien serveerplanken voor een prachtige presentatie van jouw nachogerecht.
  • De nummer 3 wint een gepersonaliseerde menukaart en tien serveerplanken voor jouw nachogerecht.
  • De Nacho top 10 is verzekerd een compleet Santa Maria nacho & streetfoodpakket.

Meedoen in 5 stappen:

Neem een foto van het allerbeste nachogerecht op jouw menukaart

  • Schrijf je in via het formulier op nachotop10.nl
  • Zet je schrap voor een mystery visit in september
  • Maak kans op de titel ‘De Beste Nacho’s van Nederland 2022’ en de hoofdprijs t.w.v.€ 2.500,-
  • Zet je schrap voor de bekendmaking tijdens International Nacho Day op 21 oktober

Deze actie is voor horecazaken gevestigd in Nederland. Meedoen kan tot 1 september 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Check alle actievoorwaarden op www.nachotop10.nl.

Ik schrijf me in
Artikel delen