Nieuw: groentetortilla’s van Santa Maria

Nieuw: groentetortilla’s van Santa Maria

Met een tortilla kan je heel veel verschillende gerechten maken, van taco’s en quesadillas tot wraps en pizza’s. Een tortilla is bovendien een handig to-go gerecht. Met de tortilla’s van Santa Maria gemaakt van biet en wortel geef je deze gerechten ook nog eens veel kleur. Want niet alleen de smaak is belangrijk, hoe het gerecht er uit ziet is minstens zo belangrijk.

Handig voor to-go

Dankzij de veelzijdigheid zijn tortilla’s het perfecte gerecht om de handelingen in de keuken te vereenvoudigen door meer te doen met minder ingrediënten. Dit bespaart verspilling en vergroot de winstgevendheid. Met een tortilla maak je de toppers van je menukaart handig to-go, zonder borden, bestek, bakjes of doosjes.

Groentetortilla's Santa Maria

Instagrammable

De Santa Maria foodservice-lijn bevat vier formaten tarwetortilla’s, variërend van 15 cm tot 30 cm. Santa Maria voegt aan haar huidige lijn van tarwetorilla’s twee aandachttrekkers toe, bereid met biet en wortel. Deze gloednieuwe tortilla’s hebben waanzinnige (maar volledig natuurlijke) kleuren die direct waarde toevoegen voor jou en je gasten. De diepe kleuren geven ze iets extra’s: daardoor springen deze tortilla’s in het oog en wekken ze nieuwsgierigheid op. Perfect om je gezonde gerechten op te laten vallen.
En nu mensen steeds vaker eten kiezen op basis van de looks: met deze tortilla’s schotel je je gasten Instagrammable creaties voor. Met andere woorden: ze laten niet alleen je gerechten opvallen maar ook je gasten!

Kleurrijke, smaakvolle, krachtige recepten

Een broodje hummus met gegrilde groente is een feest om te eten als je het broodje switcht voor een kleurrijke groentetortilla. Of serveer een klassieke caesar salade in een opvallende wrap. De groentetortilla’s zijn ook fantastisch om te gebruiken in ontbijt en zoete gerechten. Samen met de introductie van de groentetortilla’s presenteert Santa Maria een aantal inspirerende recepten om je menu nieuw leven in te blazen met spannende items.
Alle recepten worden bereid in een paar simpele stappen, met behulp van een korte lijst betaalbare ingrediënten die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Ze zijn gemaakt om de handelingen in de keuken te versimpelen en de verhouding tussen marge en beleving van de gast te versterken. Met deze recepten ga je voor betrokken gasten, energieke medewerkers en een hogere winstgevendheid!

Ga voor de recepten en inspiratie naar santamariafoodservice.nl

Artikel delen