Geef je gerechten een instant gegrild karakter met de Grilled Tortilla

santa maria grilled tortilla

Geef je gerechten een instant gegrild karakter met de Grilled Tortilla

Het uiterlijk van gerechten is vaak doorslaggevend voor de keuze van je gasten. Smakelijk en vers uitziende gerechten helpen je marge verhogen, want gasten zijn bereid meer te betalen voor eten dat er goed uitziet. Met grillstrepen geef je een gerecht een vers gegrilde look en daarom introduceert Santa Maria de Grilled Tortilla.

Grilled Tortilla van Santa Maria

Santa Maria introduceert een nieuw product: torilla's met grillstrepen. Door de grillstrepen krijgt je gerecht met deze Grilled Tortilla's een vers gegrilde look. Zo upgrade je je gerechten in een mum van tijd, zonder extra handelingen. Met deze nieuwe tortilla bespaar je tijd én voeg je waarde toe.

Het 'grill effect' kan versterkt worden door de tortilla's te vullen met gegrild vlees of groente en bbq saus. Met een formaat van 12”/ 30 cm kan de tortilla op talloze manieren worden gebruikt. Van wraps en kleine hapjes tot een volledige maaltijd met warme of koude vulling. En niet te vergeten, de tortilla is ideaal om leftovers in te verwerken. 

Santa Maria Grilled Tortilla Santa Maria Grilled Tortilla


Op 5 verschillende manieren

 • Maak er één en krijg er twee
  Dit tortillaformaat is de perfecte keuze voor een klassieke burrito, doormidden gesneden. En als je hem doormidden snijdt, laat je zien wat er in je creatie zit. Vul hem met verse en kleurrijke ingrediënten om het nog smakelijker te maken.
 • Geef het een vurige smaak
  De grillstrepen geven deze tortilla een gegrild karakter - gebruik het. Bijvoorbeeld met een vulling van op houtskool gegrild vlees, verse groenten en een yoghurtsaus.
 • Breng koelverse wraps naar een hoger niveau
  Laat je wraps opvallen in de koeling. De grillstrepen trekken de aandacht. Je wrap ziet er versgemaakt uit. De perfecte maaltijd voor onderweg.
 • Serveer als snack
  Snijd de tortilla in driehoekjes en je hebt eetbaar bestek, lekker voor bij dips en curry’s. Je kunt overgebleven tortilla’s ook bakken of frituren, om je gerecht wat crunch te geven en voedselverspilling tegen te gaan.
 • Gewoon in stukken scheuren
  Scheur de tortilla in stukken en serveer ze als side bij gerechten zoals een falafel bowl, shashuka of salade.

Meer over de Grilled Tortilla

Wil je meer weten over de verkrijgbaarheid van de tortilla's en recepten? Klik dan op de onderstaande button.

Lees meer!

Artikel delen