Entree Awards 2021: winnaar categorie 'Best New All Day Concept'

Entree Awards 2021: winnaar categorie 'Best New All Day Concept'

In de categorie 'Best New All Day Concept' is Dodo uit Rotterdam tot winnaar uitgeroepen. De jury was zeer onder de indruk van de inrichting. Eigenaar Tan Do verrast met zeven sferen in zeven ruimtes. "Alsof je in een film bent."

Foto in de header: Ming Chao
Foto’s in tekst: Delicia Celik

'Best New All Day Concept': Dodo

In deze categorie kijkt de jury waar het begrip ‘all day’ perfect tot uiting komt. Een drankje of een hapje op ieder moment van de dag. Welk horecabedrijf zet op eigen manier een toegankelijk en eigentijds concept neer?

Juryrapport

Voor alle bezochte locaties stelde de jury de vraag: voldoet ‘all day’ als belangrijke pijler van het concept en worden de openingstijden daarmee van begin tot eind goed geladen? Dat is niet makkelijk! Maar Dodo slaagt met vlag en wimpel. De jury was zeer onder de indruk van de inrichting. Eigenaar Tan Do verrast met zeven sferen in zeven ruimtes. Alsof je in een film bent. Exotisch, eigenzinnig en mysterieus, maar wél voor een brede doelgroep. Die combinatie is uniek. Het toegankelijke menu wordt goed gepresenteerd. Perfect voor deze drukke (top)locatie. 
Je wilt een horecabezoek de volgende dag nog steeds op je netvlies blijft, en dat deed Dodo! Dit is all day tot in de puntjes.
dodo_rotterdam_3-1 dodo_rotterdam_2-1

 

Winnaar: Dodo

Midden in het centrum van Rotterdam is grand café DoDo aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam te vinden. Bij DoDo smelten elementen van over de hele wereld samen met stadse cultuur.

De horecagelegenheid van horecaondernemer Tan Do beidt ontbijt, lunch, diner en cocktails. Er is plek voor 220 gasten, verdeelt over de zeven themaruimtes: The Grand Café, The Cocktail Bar, The Cigar Room, The Havana Room, The Tattoo Room, The Social Stairs en The Jazz Room. DoDo beschikt over een internationale keuken, waar gerechten vanaf de Mediterrane kust tot het Midden Oosten en Azië over zijn komen waaien. 

Werelds interieur
Het restaurant staat vol kunstwerken uit verschillende landen, gerecyclede materialen, vintage meubelen en historische pronkstukken. Zo is de boeg van een schip uit 1890 te bewonderen en is er een kunstwerk op de muur geschilderd door overgevlogen Japanse artiesten. Evenals de vijf portretten die de Rotterdamse tattooartiest Jan Willem speciaal voor DoDo heeft gecreëerd. De samensmelting van historie, moderniteit, kunst en cultuur staat symbool voor de stad Rotterdam.

De categorie Best New All Day wordt mogelijk gemaakt door: Fritz-Kola

dodo_rotterdam-1 dodo_rotterdam_1-1

Bekijk hier alle winnaars van de Entree Awards 2021

1. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 1 - 50 Rooms'
2. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 50 - 100 Rooms'
3. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 100+ Rooms'
4. Winnaar in de categorie 'Best New Holiday Concept'
5. Winnaar in de categorie 'Best New Hospitality Project'
6. Winnaar in de categorie 'Best New Restaurant Design'
7. Winnaar in de categorie 'Best New Restaurant & Bar'
8. Winnaar in de categorie 'Best New Dining Experience'
9. Winnaar in de categorie 'Next Generation'
10. Winnaar in de categorie 'Best New Cocktailbar'
11. Winnaar in de categorie 'Best New All Day Concept'
11. Winnaar in de categorie 'Best Bartender'
12. Winnaar in de categorie 'Ondernemer van het Jaar'

Foto's van de Entree Awards 2021

Via onderstaande button zijn de foto's van de avond te bekijken.

Bekijk hier alle foto's van de Entree Awards 2021

 

Artikel delen