Entree Awards 2021: winnaar categorie 'Best New Hotel 50 - 100 Rooms'

Entree Awards 2021: winnaar categorie 'Best New Hotel 50 - 100 Rooms'

In de categorie 'Best New Hotel 50 - 100 Rooms' van de Entree Awards 2021 is hotel The Collector uit Den Haag bekroond met de Entree Award. De jury vindt het hotel verfijnd, elegant en origineel, het heeft karakter en tovert een lach op je gezicht! 

Foto in de header: Ming Chao

'Best New Hotel 50 - 100 Rooms': The Collector

In deze categorie kijkt de jury onder andere naar vernieuwing, creativiteit, functionaliteit en interieur. Ook spelen goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid een rol bij de beoordeling. 

Juryrapport

De eerste seconde na binnenkomst is altijd tekenend voor de rest van het verblijf. Bij The Collector zit dat zeker weten goed. De gast voelt zich direct thuis. Van de aantrekkelijke lobby en de fraaie mini-shop tot het attente personeel, dit is een fijne en warme binnenkomer in het drukke centrum van Den Haag!
 
En dan die waanzinnig coole verzamelingen die je door het hele hotel vindt. Het artwork van cassettes, barbies en knopen op de kamers verdient absoluut de originaliteitsprijs. Hier is zichtbaar veel aandacht naar toe gegaan! Sowieso is aan ieder detail in dit hotel veel aandacht besteed. Dat zie je, dat voel je. In de 57 kamers zijn veel historische items en merkwaardige moderne kunstobjecten te zien.Dit hotel is verfijnd, elegant en origineel, heeft karakter en tovert een lach op je gezicht! Eigenaren Tsibo en Celine Lin gaan voor perfectie en zetten met The Collector de Haagse hotellerie op de kaart. Een mooie stap van de twee ondernemers, want het is hun eerste hotel buiten Amsterdam. Ze zagen een kans in deze locatie in winkelgebied de Haagsche Bluf en verbouwden het volop. En met groot succes. Houd dit stel in de gaten, want wij denken dat Nederland nog meer van dit soort fijne slaapplekken verdient!
TheCollector_Artwork-2 TheCollector_Basecamp_Detail-2

 

Winnaar: The Collector in Den Haag

Tsibo Lin en zijn vrouw Celine Lin-Chu openden eind 2019 The Collector in Den Haag. In het hotel met 57 kamers zijn veel historische items en merkwaardige moderne kunstobjecten te zien.

Het design van het hotel komt van de hand van HUGO Interieurvormgeving. Opvallend zullen zijn de handgemaakte artworks van kunstenares Julie Gondoin. Alle kamers hebben een eigenzinnig en uniek karakter en vormen een ‘basecamp voor explorers met een neus voor avontuur’, aldus Lin-Chu.

Eclectisch
Lin-Chu: “De stijl van het interieur kan worden omschreven als eclectisch. Er is gekozen voor vintage meubels uit de jaren vijftig en zestig in combinatie met moderne items. Het samenbrengen van verschillende stijlen zorgt voor een verrassend, eigentijds en luxueus effect.” Het hotel valt onder SLOK Hospitality Group, bekend van Mr. Jordaan, Linden Hotel en Hotel Luxer in Amsterdam. Lin is daarnaast medeoprichter van Foodhallen Amsterdam en Rotterdam en de Kanarie Club.

De categorie Best New Hotel 50-100 Rooms wordt mogelijk gemaakt door: Satelliet Meubelen
TheCollector_Casette1 TheCollector_Basecamp2-1

Bekijk hier alle winnaars van de Entree Awards 2021

1. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 1 - 50 Rooms'
2. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 50 - 100 Rooms'
3. Winnaar in de categorie 'Best New Hotel 100+ Rooms'
4. Winnaar in de categorie 'Best New Holiday Concept'
5. Winnaar in de categorie 'Best New Hospitality Project'
6. Winnaar in de categorie 'Best New Restaurant Design'
7. Winnaar in de categorie 'Best New Restaurant & Bar'
8. Winnaar in de categorie 'Best New Dining Experience'
9. Winnaar in de categorie 'Next Generation'
10. Winnaar in de categorie 'Best New Cocktailbar'
11. Winnaar in de categorie 'Best New All Day Concept'
11. Winnaar in de categorie 'Best Bartender'
12. Winnaar in de categorie 'Ondernemer van het Jaar'

Foto's van de Entree Awards 2021

Via onderstaande button zijn de foto's van de avond te bekijken.

Bekijk hier alle foto's van de Entree Awards 2021

 

Artikel delen