-
1. De restobar is in opkomst - 24 oktober
Van Troef in Amsterdam tot Rosie in Utrecht en River Bar in Rotterdam: op hoog niveau eten in een bar-setting is in opkomst. Wat is de succesformule van deze zogeheten ‘restobars’? We gaan hierover in gesprek met onze gast Anne de Buck, die met yourlittleblackbook.me en @YOURLBB dagelijks tienduizenden lezers die van lekker eten en bijzondere adressen houden inspireert.
Anne de Buck jureert de categorie Best Restaurant Design voor de Entree Awards 2023.
-
2. Waarom 'hysterische horeca' zó populair is - 31 oktober
Gigantische kroonluchters, glitters en overdadige prints: stap binnen in de wereld van ‘hysterische horeca’. Wat is de aantrekkingskracht van dit soort restaurants, zoals Dolle Diva (Amersfoort) en La Nostra Gigi (Amsterdam)? Als oprichter van The Avocado Show en de Skybox weet onze gast Ron Simpson als geen ander hoe dit type horeca viraal kan gaan en toekomstbestendig blijft.
Ron Simpson jureert de categorie Best New Dine & Concept <150 guests voor de Entree Awards 2023.
-
3. Het succes van beroemde grand cafés - 7 november
In Parijs heb je Le Bofinger, hier heb je Café Restaurant Amsterdam en Loos (Rotterdam). Stuk voor stuk grand cafés die al járenlang aan de top staan en dagelijks vol zitten. Geweldig ondernemerschap. In deze aflevering gaan we met Iris Kranenburg, hoofdredacteur van Entree Magazine, in gesprek over deze all day-zaken die voor het eerst een podium krijgen bij de Entree Awards.
Iris Kranenburg is hoofdredacteur van Entree Magazine en juryvoorzitter van de Entree Awards 2023.
-
4. Nederland drinkt meer cocktails dan ooit - 14 november
De cocktailmarkt is in full swing: het grote publiek bestelt meer cocktails dan ooit, bijna elke horecazaak serveert ze en er is een golf aan nieuwe producten op de markt. Cocktail-expert Misja Vorstermans weet precies wat er speelt en gaat in op deze interessante 'cocktailrevolutie'.
Misja Vorstermans jureert de categorie Best New Cocktailbar voor de Entree Awards 2023.
-
5. De toekomst van de bruine kroeg - 21 november
Het aantal bruine kroegen neemt jaarlijks verder af, maar dat betekent niet dat er niks gebeurt in deze sector! Integendeel zelfs. De nieuwe generatie cafés zet op geheel eigen wijze en eigentijdse manier een café neer. Met Jeroen Veldkamp, koffie-expert, bruine kroeg-liefhebber en horecaondernemer, praten we over het belang van deze ontwikkeling en de impact hiervan op de rest van de horeca.
Jeroen Veldkamp jureert de categorie Best New Cafe voor de Entree Awards 2023.
Lees hier alles over de juryleden van de Entree Awards 2023!