Entree Awards Best Dine & Drink Concept < 150 guests: dit zijn de 5 genomineerden 2023

Entree Awards_Best New Dine & Drink < 150 guests

Entree Awards Best Dine & Drink Concept < 150 guests: dit zijn de 5 genomineerden 2023

Bij de genomineerden kan de gast terecht voor zowel food als drinks en is de hele avond een energieke vibe voelbaar. Bij het winnende concept kloppen de voor- en achterkant en zorgen onder andere f&b-aanbod, design en sfeer voor een avond waar je na een lange werkdag behoefte aan hebt! De uitreiking van de Entree Awards vindt plaats op maandag 27 november 2023 in Theater Amsterdam.

 

De categorie Best New Dine & Drink Concept < 150 guests wordt mogelijk gemaakt door Double Dutch

Tags: 

Juryteam Best New Dine & Drink Concept < 150 guests

  • Ron Simpson - Skybox, The Avocado Show
  • Chong Chu - Horecaondernemer (o.a. Foodhallen) 

Bekijk hier de volledige jury van de Entree Awards 2023

1. The Church in Arnhem

Horecakoppel chef Bart Leussink (24) en gastvrouw Janiek van den Broeck (24) opende begin maart met horecagroep HIM+ (o.a. Hotel Villa Ruimzicht en Villa Wanrooij in Doetinchem) restaurant The Church in Arnhem. De locatie is absoluut bijzonder te noemen: in een kerk, waar voorheen restaurant en hotel Bizar-Bazar zat. De twee transformeerden de begane grond tot fine dining-restaurant (en behielden de hotelkamers) waar je ook kunt borrelen. Eyecatchers: de grote open keuken waar gasten omheen kunnen zitten en de opvallende streetart van RoosArt.  

Lees meer over het restaurant in ons artikel: Horecagroep HIM+ opent hotel en restaurant in Arnhemse kerk

The Church_Entree Awards_Dine & Drink_1 The Church_Entree Awards_Dine & Drink_2

Bestel je tickets

Tijdens de Entree Awards 2023 geniet je van een avond in showbizz-sfeer én is er een gevarieerde awarduitreiking met een spetterende afterparty. Wil je hier bij zijn? Bestel dan nu je tickets!

Bestel je tickets hier


2. Bar Bellini in Amsterdam

In maart opende Bar Bellini aan de Ferdinand Bolstraat in het hart van de Amsterdamse Pijp: een bruisende plek waar dineren en borrelen naadloos in elkaar overlopen en waar in de weekenden een rij voor de deur staat. Eyecacher is de grote open keuken in het midden van de zaak, waar gasten ook aan kunnen eten. Het menu van Bar Bellini is opgebouwd uit allerlei kleine gerechten die geschikt zijn om te delen of in gangen geserveerd kunnen worden. Naast Bar Bellini hebben de eigenaren ook onder andere Brasserie Lolita in Amsterdam. 

Lees meer over het restaurant in ons artikel: De Amsterdamse Pijp heeft een nieuwe Italiaanse restobar: Bar Bellini

Bar Bellini_Entree Awards_Dine & Drink_2 Bar Bellini_Entree Awards_Dine & Drink_1


3. La Nostra Gigi in Amsterdam

Ondernemer Benjamin van Roekel wist wat hij wilde op de plek waar hij voorheen No Rules runde: een nieuwe talk of the town waar het iedere dag bruist. Dat is gelukt. In april opende hij aan het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp restaurant La Nostra Gigi. Wie binnenkomt, komt ogen te kort. Het extravagante interieur met veel spiegels, glans en fluweel trekt direct de aandacht. Niet alleen in het restaurant trouwens: ook de uitbundig ogende cocktailbar is een bezoek waard. Het restaurant heeft een Italiaans shared dining-concept.

Lees meer over het restaurant in ons artikel: Benjamin van Roekel opent La Nostra Gigi in de Pijp, Amsterdam

La Nostra Gigi_Entree Awards_Dine & Drink_1 La Nostra Gigi_Entree Awards_Dine & Drink_2


Foto's: Today's Brew

4. Dolle Diva in Amersfoort

Wat gasten van Dolle Diva in Amersfoort als eerste doen? Eigenaar Luc Dielissen is duidelijk: “Hun telefoon pakken om het interieur vast te leggen.” Hier kom je ogen te kort. 172 kristallen kroonluchters schitteren aan het plafond en uitbundige prints en levensgrote graffiti-werken sieren elke vezel van de zaak. Zitten doe je op rode fluwelen stoelen of aan de uitgelichte bar van natuursteen. Ja, bij Dolle Diva is iedere centimeter over de top. Net als alles op het menu trouwens: sushi wordt geserveerd op schalen met ijs en tropische bloemen en de knalroze Pink Diva is de hardloper onder de cocktails. 

Lees meer over het restaurant in ons artikel: Dolle Diva, Amersfoort is open: over the top-zaak met uitbundig design

Dolle Diva_Entree Awards_Dine & Drink_1

5. Café Verlan in Amsterdam

Tijn Nieuwenhuizen, Dirk Mooren, Sander Ravesloot en Daan Bonsen openden in februari 2023 Café Verlan. Eten doe je aan de imposante en lange marmeren bar, met uitkijk op de keuken óf aan een van de tafels. En fijn: bij het kosmopolitisch ogende Verlan is ook altijd plek voor walk-ins. Café Verlan is Frans georiënteerd en gasten kunnen hier de hele dag door á la carte-gerechten, wijnen en cocktails bestellen. Het restaurant is te vinden aan de Prinsengracht, bij de Negen Straatjes in Amsterdam, op de plek waar voorheen restaurant Envy zat.

Lees meer over het restaurant in ons artikel: Goed personeel en samenwerkingen zijn de succesfactor bij Café Verlan, Amsterdam

Café Verlan_Entree Awards_Dine & Drink_1 Café Verlan_Entree Awards_Dine & Drink_2

Benieuwd naar de genomineerden in de andere categorieën?

De genomineerde ondernemers in de elf categorieën én de Best Bartender en Horecaondernemer van het Jaar krijgen op 27 november tijdens een feestelijke avond te horen wie er met de felbegeerde Entree Awards naar huis gaan. Een vakjury van o.a. designers, ondernemers, conceptontwikkelaars en trendwatchers beoordeelt de genomineerden in de elf categorieën. Bekijk hieronder alle genomineerden van de Entree Awards 2023:

Logobalk-Double Dutch

 

Artikel delen