Haal het beste uit het zomerseizoen met deze ready-to-drink cocktails

Coppa Cocktails

Haal het beste uit het zomerseizoen met deze ready-to-drink cocktails

Hoe serveer je cocktails dit terrasseizoen zo snel mogelijk, zónder dat de kwaliteit minder wordt? Coppa Cocktails heeft meer dan vijftien kant-en-klaarcocktails uit fles, bag in box en KeyKegs: van een espresso-passievrucht martini tot negroni. Alle cocktails zijn van bartender-kwaliteit en klaar om te serveren!  

De perfecte cocktail serveren, ook tijdens spitsuren

Nu het voorjaarsseizoen eraan komt, bereidt menig bar en restaurant zich voor op de heropening van hun terras. Met de toegenomen vraag naar service en ontspanning neemt ook de druk toe op bar en personeel. Hoe houden we de vraag naar cocktails bij en zorgen we toch voor kwaliteit, smaak en tevreden klanten? Het inhuren van extra personeel is altijd een uitdaging, vooral ervaren personeel dat een breed scala aan complexe cocktails kan mixen. Het is geen verrassing dat veel bars hun cocktailmenu tijdens de spitsuren gewoon schrappen. Helaas leidt dit er toe dat in de praktijk horecazaken een belangrijke inkomstenstroom met een hoge marge mislopen.

De oplossing is het kiezen van een cocktailpartner die kan helpen bij het garanderen van snelle service, tevreden klanten en een hogere marge zonder in te leveren op kwaliteit en smaak.

15 kant-en-klaar cocktails

Coppa Cocktails biedt niet alleen een bekroond productassortiment van meer dan vijftien populaire horecacocktails, maar ook onmisbaar gemak voor zowel klanten, personeel als ondernemers.

Voor klanten biedt Coppa Cocktails een verscheidenheid aan cocktailopties voor elke smaak en elke gelegenheid. Van klassieke maar tijdrovende favorieten als Espresso en Passievrucht Martini, tot publiekslievelingen als Mojito, Strawberry Daiquiri, Margarita en Negroni. Omdat het assortiment divers is, dekt het alle momenten van gezelligheid en elke smaakvoorkeur. Dit zorgt ervoor dat klanten iedere keer eenvoudig hun favoriete cocktail op het menu kunnen vinden en terugkomen om nieuwe smaken te proberen.  

Dankzij Coppa Cocktails’ verscheidenheid aan schenkmogelijkheden, variërend van flessen tot bag in box en KeyKegs, kunnen drankjes nu snel, aantrekkelijk en efficiënt worden bereid en geserveerd.

Coppa Cocktails-1

Voor ondernemers en het personeel biedt Coppa Cocktails gemak bij zowel de bereiding als de service. Alle cocktails zijn van bartender-kwaliteit en klaar om te serveren. Dit betekent dat een uitgebreide en vaak dure barinventaris tot een minimum kan worden beperkt. De hoogwaardige voorgemixte cocktails helpen ook de dringende behoefte aan extra geschoold personeel weg te nemen, zodat ondernemers zich kunnen concentreren op service en tegelijkertijd flexibel kunnen inspelen op de vraag naar cocktails.

 

Coppa Cocktails-2 Coppa Cocktails-3
Artikel delen