Ketel1_header
Ketel 1

Ketel 1

Jenever is verjongd. Steeds meer trendsetters ontdekken de gelaagde, pure smaak. KETEL 1 is veruit het populairste merk en verfrissend in de mix.

Over Ketel 1

Sinds 1691 staat er 1 familie achter KETEL 1, de familie Nolet. Elke generatie heeft bijgedragen aan de rijke geschiedenis van het merk. De 1 van KETEL 1 staat ook voor samenkomen. Avonturen beleven, herinneringen ophalen én nieuwe maken. Iedereen is anders. Maar samen zijn 1.

KETEL 1 is geïnspireerd door de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam: distilleerketel nummer 1. Sinds 1691 stookt de familie Nolet in Schiedam gedistilleerde dranken. De productrange omvat KETEL 1 Jenever en KETEL 1 Matuur, Ketel One Vodka, Ketel One Botanicals en Nolet’s Gin. Inmiddels is de elfde generatie Nolet aan het roer: broers Carel en Bob Nolet.

KETEL 1 Hard Lemonade

De in 2020 geïntroduceerde Hard Lemonade mix maakt een ware opmars. KETEL 1 Hard Lemonade is een mix-drank, die zich heel goed leent om samen van te genieten. Horecapartners die KETEL 1 op de menukaart voeren, ondersteunt KETEL 1 met een uitgebreid pakket (tailormade) POS-materiaal. Voor KETEL 1 Hard Lemonade is dit inclusief de gewilde en margerijke pitcher. Deze levert bovendien minder bewegingen voor horecapersoneel op en is daarmee corona proof. Het KETEL 1 Matuur Dutch Coffee POS-pakket bevat onder andere Dutch Coffee glazen.

Meer informatie over KETEL 1

Contactgegevens