KETEL 1 Hard Lemonade nu ook als ready to drink uit blik

KETEL 1 Hard Lemonade nu ook als ready to drink uit blik

KETEL 1 Hard Lemonade is vanaf nu ook verkrijgbaar als ready to drinks in twee smaken. De opvallende blikjes met een mix van KETEL 1 Original en bruiswater zijn verkrijgbaar in de smaken strawberry & watermelon of lemon & lime. Ideaal voor onder andere festivals, sportkantines en voetbalstadions.

Nieuwe blikken

“We zijn opgetogen met de nieuwe blikken van KETEL 1 Hard Lemonade in ons assortiment”, vertelt Eugène Bode, commercieel directeur van KETEL 1. “We spelen in op de stijgende behoefte naar hoogwaardige maar ook gemakkelijke perfect serves. Ideaal voor onder andere festivals, sportkantines en voetbalstadions om gemakkelijk en snel een verfrissende mix - altijd in de juiste verhouding - te serveren."

'Met deze nieuwe producten bieden we een frisse en gemakkelijke optie voor de zomerse festivals, stranddagen en tuinfeestjes'

In deze gemixte variant met 6% alcohol is KETEL 1 voor het eerst in haar geschiedenis ook verkrijgbaar in een supermarkt, waaronder Albert Heijn.

Hard Lemonades

Nolet Distillery besteedde veel aandacht aan de ontwikkeling van de nieuwe Hard Lemonades. De lemon & lime mix is al een aantal jaren een graag geziene gast op festivals en in de horeca en wordt als perfect serve geserveerd in losse glazen of een pitcher. Het is een frisse en koele mix en een goede dorstlessers op warme zomerdagen. Nu is het assortiment uitgebreid met de nieuwe variant strawberry & watermelon voor de ‘sweet tooth’. Eenvoudig te serveren en te voorzien van een eigen signature.

*Tekst gaat verder onder de foto's en het grijze kader

KETEL_1_Hard_Lemonade_In_Blik-1
KETEL 1 Hard Lemonade in blik

KETEL 1 SHAKE OFF

Zin om met je team de nieuwe Hard Lemonade challenge aan te gaan? Vanaf januari 2024 start de inschrijving voor de jaarlijkse KETEL 1 Hard Lemonade SHAKE OFF, waarbij horecateams strijden om de titel ‘beste hard lemonade’. Winnaar van de KETEL 1 SHAKE OFF 2023 is het barteam van Stadshaven Brouwers Rotterdam met de biercocktail Ay Carambola. Klik op de onderstaande knop de KETEL 1 SHAKE OFF van 2023 te bekijken.

Klik hier voor de video van KETEL 1 SHAKE OFF 2023!

Zacht en zuiver

KETEL 1 Original is er één om van te genieten. Als je rustig nipt, ontdek je het ware karakter van KETEL 1. Zacht en zuiver, met tonen van jeneverbes en peper en een extra lange, zachte afdronk. KETEL 1 Original wordt gestookt van graandistillaten en een gelagerde granen-eau-de-vie. De finesse zit in de kruiden.

KETEL 1 Signature Blend is de nieuwe naam voor Matuur. Wat er in de fles zit, is niet veranderd. De fles zelf is van 1 liter naar 700 ml gebracht en verder heeft deze een compleet nieuwe uitstraling en nieuwe propositie: 'This is not a whisky'. Een nieuwe naam dus, maar een vertrouwd product met een uniek smaakpalet: frisse tonen van whisky in combinatie met kruiden.

*Tekst gaat verder onder de foto's

KETEL_1

Nieuwe look voor KETEL 1 Original en Signature Blend

KETEL 1 is eigenzinnig en avontuurlijk van karakter met een zachte, frisse smaak. Puur óf als basis voor mixen en cocktails. KETEL 1 Original en KETEL 1 Signature Blend - de nieuwe naam voor Matuur - hebben een nieuwe, moderne en opvallende look.

Artikel delen