NOLET’S Gin: verrassend florale smaak

NOLET'S Gin

NOLET’S Gin: verrassend florale smaak

Verrassend floraal en daarmee uniek onder de gins. Dat is NOLET’S Gin. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een weelderig bouquet van roos, perzik en framboos. Een uitstekende keuze voor wie houdt van een spannend smaakavontuur. NOLET’S Gin is het samenspel van een bijzondere familiehistorie, vernieuwend denken en avontuurlijk doen.

Bloemig en fruitig

Voor de perfecte smaakbalans en textuur worden alle gebruikte botanicals en kruiden in NOLET’S Gin eerst individueel gemacereerd en gedistilleerd en daarna uitgebalanceerd samengevoegd. Zo komt iedere smaak ten volle tot zijn recht en proef je een gelaagde rijkdom van smaken met een uitzonderlijke lengte en verrassend floraal karakter.

De bloemige en fruitige NOLET’S Gin wordt gebotteld op 47,6% Alc./Vol. en komt het beste tot zijn recht met een premium tonic (bv. Fever Tree Indian Tonic) in een mooi longdrinkglas gevuld met ijs, afgetopt met een bloemgarnering.

Meer over NOLET

In het hart van Schiedam staat Nolet Distillery, één van de oudste familiebedrijven van Nederland, en maakt de familie Nolet sinds 1691 premium distillaten met de kennis en bevlogenheid van generaties en hart voor de omgeving: KETEL 1, Ketel One Vodka, Ketel One Botanical en NOLET’S Gin.

Meer weten over de producten van NOLET? Klik op onderstaande rode knop voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie!

Artikel delen