advertorial

Vier de zomer met KETEL 1 Hard Lemonade!

KETEL 1 Hard Lemonade

Vier de zomer met KETEL 1 Hard Lemonade!

KETEL1 Hard Lemonade een ideaal zomerdrankje: fris en relatief laag in alcohol. Bartenders kunnen deze zelf eenvoudig maken met onder andere KETEL 1 Original jenever, citroensiroop en bruisend water, maar KETEL 1 Hard Lemonade is ook verkrijgbaar in blik in drie smaken. Ideaal voor horecazaken die snel een verfrissende mix willen serveren!

Zeker voor de zomer is hard lemonade een ideaal drankje: fris en relatief laag in alcohol. Een drankje om bij uitstek te drinken - en delen - met vrienden op een gezellig terras in losse glazen of een pitcher.

KETEL 1 Hard Lemonde

Zelf mixen

De classic KETEL 1 Hard Lemonade is een makkelijk te maken. Het is een frisse mix van KETEL 1 Original jenever, citroensiroop, bruisend water, een schijfje citroen en limoen en lekker veel ijs. Je kunt er ook je eigen twist aan geven door hard lemonade op smaak te brengen met verschillende (huisgemaakte) siropen en likeuren en mooie ingrediënten en smaakmakers die matchen met hard lemonade, zoals rozemarijn, citroentijm en rabarber.

*De tekst gaat onder de foto verder.
KETEL 1 Hard Lemonade_adv_2

KETEL 1 Hard Lemonade in blik

Naast de eenvoudig zelf te maken mix, die iedereen een eigen touch kan geven, is KETEL 1 Hard Lemonade beschikbaar in blik (250 ml) in drie fruitige smaken: Lemon & Lime (fris), Strawberry & Watermelon voor de ‘sweeth tooth’ en de nieuwe smaak Ginger & Blood Orange met een pittige bite. Deze gemixte variant met 6% alcohol is ideaal voor horecalocaties die gemakkelijk en snel een verfrissende mix - altijd in de juiste verhouding - willen serveren.

Gedurende de hele zomer is de KETEL 1 Hard Lemonade activatie weer te vinden op verschillende hotspots en events, waaronder Pinkpop en Concert at Sea. Volg ons op Instagram voor meer info: @ketel1hardlemonade.

*De tekst gaat onder de foto's verder.

KETEL 1 Hard Lemonade_adv_3 KETEL 1 Hard Lemonade_adv_4

Shake Off Competitie

KETEL 1 organiseerde de Shake Off competitie de afgelopen jaren voor horecateams om veel inspiratie op te doen en van elkaar te leren in de strijd om de beste hard lemonade. Het leverde oud-deelnemers en winnaars veel inspiratie op voor mooie zomerdrankjes én nieuwe gasten.

Hard Lemonade_KETEL 1_Adv

Stadshaven Brouwerij Rotterdam, winnaar van de KETEL 1 Shake Off 2023: “Onze Ay Carambola hard lemonade is een knipoog naar bier met een kopstootje. Zeker bij ons in de regio is dat een populaire combi.” 

“We hebben gemerkt dat er sinds onze deelname een hele nieuwe stroom aan mensen is langsgekomen om het door ons ingezonden drankje te proberen. Het is geweldig om te zien dat je met een klassieke drank zoals jenever een hele mooie hard lemonade kan maken”.

Artikel delen