KETEL 1 Hard Lemonade verkozen tot Beste Product van het Jaar 2023-2024

KETEL 1 Hard Lemonade verkozen tot Beste Product van het Jaar 2023-2024

De jaarlijkse consumentenverkiezingen voor Beste Product van het Jaar zijn achter de rug. KETEL 1 Hard Lemonade mag zich officieel de titel van ‘Beste product van het Jaar 2023- 2024’ toe-eigenen. KETEL 1 lanceerde pas afgelopen zomer frisse Hard Lemonades. 

Nolet Family Distillery besteedde veel aandacht aan de ontwikkeling van de nieuwe Hard Lemonades. Elk blikje KETEL 1 Hard Lemonade bevat een prikkelende mix van KETEL 1 Original jenever, sprankelend water en de smaken Lemon & Lime en Strawberry & Watermelon. Met het blikje speelt het bedrijf in op de vraag naar een gemakkelijke mix - altijd in de juiste verhouding – die je meeneemt voor thuis, naar een picknick of op vakantie.  Eenvoudig te serveren en te voorzien van een eigen signature.

Inspelen op stijgende behoeftes 

Eugène Bode, Business Unit Manager KETEL 1: “Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien dat de consument KETEL 1 Hard Lemonade zo waardeert. We spelen in op de stijgende behoefte naar hoogwaardige maar ook gemakkelijke mixdranken."

"Met deze nieuwe blikjes KETEL 1 Hard Lemonades bieden we consumenten een frisse en gemakkelijke optie om thuis zelf of samen met vrienden van te genieten, maar ook voor als we weer naar buiten kunnen op festivals, strand of tijdens een feestje. Het winnen van deze prijs is met recht de kers op de taart!"

*De tekst gaat verder onder het groene kader

Meld je aan voor de KETEL 1 HARD Lemonade SHAKE OFF

Zin om met je team de nieuwe Hard Lemonade challenge aan te gaan? Vanaf januari 2024 start de inschrijving voor de jaarlijkse KETEL 1 Hard Lemonade SHAKE OFF, waarbij horecateams strijden om de titel ‘beste hard lemonade’. Winnaar van de KETEL 1 SHAKE OFF 2023 is het barteam van Stadshaven Brouwers Rotterdam met de biercocktail Ay Carambola.

Meld je aan!

Traditie en ambitie

KETEL 1 is bekend als het merk achter de premium jonge jenever en is vernoemd naar ketel nummer 1, de oudste koperen distilleerketel van Schiedam. Het wordt geproduceerd door de familie Nolet, wier verhaal vol trots en traditie al meer dan 330 jaar teruggaat.

Nolet Family Distillery heeft innovatie hoog in het vaandel staan en onder het merk KETEL 1 komen steeds meer mooie nieuwe producten onder het motto “KETEL 1 For All”. Zo is er een mooie KETEL 1 “This is not a Whisky” Signature Blend, een mooie gerijpte jenever, die inderdaad veel weg heeft van whisky en nu dus ook dus ook het “Beste product van het jaar” KETEL 1 Hard Lemonade ready to drink mixdranken in blik, die goed in de smaak vallen bij een nieuwe generatie vanaf 18 jaar.

Artikel delen