Coca-Cola introduceert Royal Bliss
Advertorial

Coca-Cola introduceert Royal Bliss

Consumenten willen steeds vaker experimenteren, nieuwe sensaties ontdekken en uit hun comfortzone stappen. De 4 nieuwe premium mixers van Royal Bliss, een range van Coca-Cola in Nederland, spelen in op die trends. Bartenders uit het hoge segment zijn in elk geval al enthousiast! Bekijk onder dit bericht foto's van de vier producten.

Ben Lobos, bartender bij de Rotterdamse speakeasy cocktailbar Dr., merkt dat de interesse in goede laagalcoholische cocktails toeneemt. Niet voor niets is zijn nieuwe cocktail Cordial Sensation enorm populair. “Deze is geïnspireerd op de Gimlet, een klassieke mix van een bloemige gin met suiker en limoen, die vroeger dagelijks als medicijn werd gedronken door Britse zeelui.” Om er een eigen touch aan te geven, voegt Lobos er een bittere vermout en kruidige likeur aan toe. Een royale scheut Royal Bliss Vibrant Yuzu Tonic Water zorgt vervolgens voor een bruisende en smaakvolle cocktail.

Vier smaken
De Royal Bliss Vibrant Yuzu Tonic Water is onderdeel van Royal Bliss, een nieuwe range premium mixers van Coca-Cola. De andere smaken zijn Creative Tonic Water, Bohemian Berry Sensation en Irreverent Ginger Ale. Marleen Metselaar, Brand & Portfolio development manager Coca-Cola European Partners: “Consumenten willen steeds vaker experimenteren en met Royal Bliss spelen we in op die behoeften. De diversiteit van meer dan 40 geur- en smaaknuances maakt van Royal Bliss namelijk een bijzondere en veelzijdige mixer met eindeloos veel mogelijkheden.”

Genuanceerde smaken
Maar er zijn meer voordelen van de nieuwe mixers, vervolgt Margreet van Staalduijnen, senior brand manager Flavour & Adults Coca-Cola Nederland: “De smaken zijn veelzijdig en soms zelfs complex, maar ook genuanceerd. Ze laten de alcohol shinen en zijn dus niet te dominant. De 4 varianten zijn bovendien geschikt om te mixen met zowel dark als white spirits én prikkelen de zintuigen van de drinker.”

Zelf aan de slag
Bartenders en smaakexperts werkten mee om tot die perfecte smaak te komen én ontwikkelden speciale signature serves met Royal Bliss. Benieuwd? Bekijk ze op RoyalBliss.nl. Maar u kunt ook zelf aan de slag met Royal Bliss! De mixers zijn gemaakt om te inspireren en de vrijheid en creativiteit liggen uiteindelijk bij de bartender.

Mooie aanvulling
Daarmee is Royal Bliss als premium mixer een mooie aanvulling op het horeca-assortiment. Niet voor niets is Lobos, die vorig jaar de Nederlandse finalist was van Diageo’s prestigieuze competitie World Class, ambassadeur van het merk.

Royal Bliss wordt sinds april geschonken in diverse high end-cocktailbars en is verkrijgbaar in horecaflessen van 200 ml. RoyalBliss.nl