De Kuyper distribueert Three Sixty Vodka
Advertorial

De Kuyper distribueert Three Sixty Vodka

Vanaf 1 januari verzorgt De Kuyper Royal Distillers de distributie van Three Sixty Vodka in Nederland, en ondersteunt daarmee de Europese groei van het Duitse Friedrich Schwarze GmbH & Co.

Opvolgend aan de snelle groei van de premium vodka in Duitsland wint het Three Sixty Vodka terrein in Europa, met Nederland als de volgende stap. Voor De Kuyper Royal Distillers is de samenwerking een nieuwe stap volgens de visie ‘Own the Cocktail’, waarmee het portfolio premium spirits en likeuren verder wordt versterkt.

Eyecatcher
De basis van Three Sixty Vodka is 100% Duitse tarwe - en het speciale distillatie- en filteringsproces. Om tot de uitzonderlijk milde en zachte smaak te komen tegen een alcoholpercentage van 37,5%, ondergaat de premium vodka het uitgebreide proces van viervoudige distillatie, gevolgd door de gepatenteerde ‘diamond filtration’. Het exclusieve topdesign onderstreept het unieke karakter van de vodka: de briljante fles is gedecoreerd met glazen diamantvormen en heeft een karakteristiek fluwelen label met zilver-gestempelde belettering. Dankzij het iconische flesdesign vol glamour is Three Sixty Vodka een eyecatcher als ‘bottle serve’ in bars en clubs.  De vodka komt perfect tot zijn recht in toonaangevende cocktails als de Espresso Martini, Vodka Collins en de Three Sixty Mule. Het merk vertegenwoordigt een luxe lifestyle, met een focus op zowel de horeca als de consumentenmarkt.

Vodka in trek
“We zijn ongelofelijk trots dat Friedrich Schwarze hun premium merk Three Sixty Vodka aan ons toevertrouwd. Vodka is een groeiende categorie en het ingrediënt voor de populairste cocktails. In lijn met onze visie ‘Own the cocktail’ geloven wij dat Three Sixty Vodka extra aandacht van consumenten voor het gehele portfolio zal genereren. Dankzij het unieke filtratieproces is Three Sixty Vodka een van de zachtste en puurste vodka’s in de wereld en staat het voor een exclusieve, luxe lifestyle.” aldus Lucien Heusy, Sales Director van De Kuyper Royal Distillers.  “We delen dezelfde visie en denken dat De Kuyper Royal Distillers de juiste partner is om onze vodka te doen groeien in Nederland. De ervaring achter het 320-jarige familiebedrijf heeft op ons een diepe indruk gemaakt en we kijken uit naar de samenwerking met De Kuyper.” besluit Katharina Schwarze van Friedrich Schwarze GmbH & Co. KG.

Uw productnieuws hier?

Reacties

Reactie toevoegen