Advertorial

Maxima: horeca vaatwassers die uitblinken

Maxima Kitchen Equipment: horeca vaatwassers die uitblinken. 

Maxima Kitchen Equipment is al meer dan 40 jaar specialist in professionele keukenapparatuur. Het bedrijf staat dan ook bekend om de uitstekende kwaliteit, het gebruiksgemak en de aantrekkelijke prijzen. Bij Maxima krijg je echt waarde voor je geld. De firma is continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze producten en service. Zo zorgen zij ervoor dat ze aan al je wensen en behoeften kunnen voldoen, qua gebruik, hygiëne en veiligheid. Alle producten worden vervaardigd volgens de hoogste eisen, in overeenstemming met de Europese regelgeving. En dit is ook zeker het geval voor de professionele horeca vaatwassers.

Horeca vaatwassers voor elke professionele keuken
Een professionele vaatwasser hoort efficiënt én snel te werken. Een goede vaatwasser zorgt dan ook voor een opgeruimde keuken. Geen horecagelegenheid, professionele keuken of bedrijfskantine kan zonder. Bij Maxima Kitchen Equipment  vind je een uitgebreid aanbod aan modellen die perfect passen in de bedrijfskeuken. Zo zijn ze geschikt voor veelvuldig gebruik en hebben ze korte wasprogramma’s van slechts 1 tot 2 minuten. Hierdoor kun je in een korte tijd heel wat vaat weg werken. De bedrijfsvaatwassers zijn mooi afgewerkt en kennen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo krijg je voor een klein prijsje een echte professionele horeca vaatwasser.

De verschillende modellen horeca vaatwasmachines
Bij Maxima vind je zowel glazenspoelmachines, voorladers, doorschuifvaatwassers als pannenwassers. De standaard vaatwasmachines hebben aleen een pomp voor glansspoelmiddel. De uitgebreidere ultra vaatwassers zijn voorzien van een glansspoelpomp, een aparte zeeppomp en een afvoerpomp. Dit is de meest complete uitvoering. Verder zijn er vaatwasmachines leverbaar die op lichtstroom (230V) of op krachtstroom (400V) aangesloten kunnen worden. Beide opties verschillen niet in resultaat, maar de 400V machines warmen wel iets sneller op. Een mooie Maxima vaatwasser kan worden aangevuld met handige vaatwasaccessoires zoals voorspoeldouches, onderstellen, vaatwasmiddelen en een gevarieerd aanbod spoeltafels. Zo kun je echt bij Maxima terecht voor al je vaatwas wensen.

Wil je meer te weten komen over de Maxima vaatwassers? Bekijk dan deze handige Maxima Horeca Vaatwassers blog.

Een uitstekende service
Bij Maxima Kitchen Equipment krijg je gegarandeerd goede service. Het bedrijf staat voor je klaar met professioneel advies, per e-mail, online chat, via de telefoon of in de showroom. Er is een uitgebreide telefoonservice waar je zowel doordeweeks (tot in de avonduren) als in het weekend wordt geholpen. Of kom langs bij Maxima showroom en bekijk of test alle apparaten. Hier worden al je vragen beantwoord, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Maar ook na aankoop kun je blijven rekenen op Maxima. Zo staat de technische dienst voor je klaar, voor de installatie, de reparatie en het onderhoud.

Maxima Kitchen Equipment denkt altijd met je mee.

Reacties

Reactie toevoegen