Orderli

Mis nooit meer een bestelling met Orderli. De totaaloplossing voor de horeca. Met Orderli kunnen gasten door onze QR code te scannen vanaf hun eigen tafel een bestelling plaatsen. Door de soepele integraties met jouw kassasysteem ontvang je nu sneller en vaker een bestelling.

QR codes voor bestellingen

Ook kun je onze QR codes inzetten voor order ahead, take away en delivery.
Onze QR codes maken het bestellen in de horeca vrijblijvend en leuk! Het is snel en effectief en is een aanvulling op het personeel.
Orderli helpt jou de gast nog beter te bedienen. Zo houd je meer tijd over voor een leuk gesprek jouw gasten!

Geen app

Niemand heeft zin een app te downloaden om te kunnen bestellen. Daarom werkt Orderli geheel zonder app — gewoon in je mobiele browser.

Behoud persoonlijk contact

Orderli is een aanvulling op het personeel — geen vervanging. Door bestellingen via Orderli op te nemen houdt jouw personeel meer tijd over voor een leuk gesprek met de gasten en worden gasten sneller geholpen.

Blijf in controle

Met een (optionele) kleine tablet naast je kassasysteem kan je personeel zien wat er besteld wordt, en besluiten wanneer een bestelling te gaan maken. Bovendien kan je ervoor kiezen om de gast zelf te laten afrekenen.

Is een product tijdelijk op?

‍Met onze restaurantsoftware zet je personeel binnen 3 seconden een menu item uit, zodat het direct verdwijnt van de menukaart voor de gasten.

Is Orderli waar jij naar zoekt? Kies dan, net als vele anderen voor jou, voor leuk, snel en effectief!
Voor de gast, door de gast. Ervaar zelf hoe simpel het is, probeer de demo.

Probeer de Orderli demo